Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 23-07-2019

 

Descarregar! (27:39min / 13MB)Informatiu 22-07-2019

 

Descarregar! (26:52min / 12MB)Informatiu 19-07-2019

Anna Maria Calvís, Xavier Terré i Ester Guarné ocuparan les tres vicepresidències del consell comarcal de la Noguera, que ahir va celebrar el ple del cartipàs.

Despleguen a Lleida un programa d’harmonització d’estàndards de cures a l’atenció primària. El programa dona suport a la presa de decisions clíniques dels professionals d’infermeria en la seva pràctica assistencial diària, minimitzant-ne la variabilitat.

Sis productors de cervesa artesana, cinc d’ells de la Noguera, participaran el proper dissabte, 20 de juliol, en la 2a Mostra de cervesa artesana ‘Noguerale’, una iniciativa d’elaboradors cervesers per donar a conèixer els seus productes.

El Museu de la Noguera organitza la Xerrada ‘Arqueologia funeraria i antropologia física a al-Anadalús’ a càrrec de Júlia Olivé. La xerrada tindrà lloc el divendres 19 de juliol de 2019 a les 5 de la tarda al Museu de la Noguera

Del 19 de juliol al 3 d’agost la Sala d’exposicions de l’ajuntament de Balaguer acollirà una mostra de còmics creats per Pere Siric (Rafel Molina) sota el títol de “No és un judici, és una farsa”.

El JULIOL DE MÚSICA I POESIA arriba al final de la programació de la 8a edició amb l’últim concert dels quatre programats. El protagonitzaran ‘The Gourmets vocal quartet’.

Aquest proper dissabte 20 de juliol tindrà lloc la Trobada Cultural al Monestir de Gualter, que enguany arriba a la 26ena edició, i que té la Bellpuig Cobla i el grup d’havaneres Barca de Mitjana com a actuacions destacades.

Camarasa acollirà aquest dissabte 20 de juliol el concert líric teatralitzat ‘Il velatorio lirico’, en el marc del projecte ‘Camarasa, musiquem el nostre patrimoni’.

Parlarem també d’una Exposició a Lo carreró de Montgai, de la Festa Jove a Os de Balaguer, Lo Festeto de Ponts i Festa Major a la Ràpita.

Aquest cap de setmana Balaguer serà escenari del Torneig de Seleccions Autonòmiques Cadet de Bàsquet. Està organitzat per la Federació Catalana de Bàsquet i hi participaran equips d’Andorra, Comunitat Valenciana, Herault i Catalunya.

Arnau Pifarré del CEN Balaguer aconsegueix el cinquè lloc en 1500 lliures en la primera jornada de l’Estatal Aleví de natació que se celebra a Tarragona fins diumenge i on participen 4 nedadors del CEN Balaguer.

Obertes les inscripcions per a la cursa de BTT Serra d’Almenara que es disputarà el 15 de setembre

 

Descarregar! (37:28min / 17MB)Salut i república 19-07-2019

No sé si ho he dit mai.

Crec haver dit en alguna ocasió que España és un país miserable.

No n’estic segur però em sembla que sí. De fet ho crec així des de l’any 79 o 80 del segle passat en conseqüència, sí, ho hauré dit vàries vegades.

Això d’escriure un article o dos per setmana té el risc de repetir-te miserablement, sobretot si escrius sobre l’actualitat política.

També s’ha de dir que l’actualitat es repeteix miserablement.

Canvien les mides dels pantalonets, els pentinats, les fotos dels pamflets dels testimonis de Jehovà, les ungles de les cantants de moda, la forma de les sabates d’estiu i les samarretes del Barça però l’essència de l’ànima espanyola, de l’imperio espanyol, això no canvia fàcilment. No pot canviar perquè és una unidad de destino en lo universal.

Ara un progre de Madrid parlava d’una Catalunya dins d’un projecte patri superior que és Espanya. Toca’t el còccix.

Una senyora que anava de progre ha dit que la pujada de l’ultra dreta ha estat culpa nostra. I aquesta és la progre. Sobre mi la cendra.

L’altre progre que fa de president en funcions, no vol pactar amb els de Podemos perquè els de l’IBEX li ho han prohibit expressament i ell va fent el despistat i culpant els altres.

La caverna aplaudeix la idea. No han abandonat la dèria d’un pacte amb la dreta. Ara faran veure que és la millor solució per a tots plegats.

Ves que es pengin d’un arbre o altre.

Avui no, però la setmana que ve caldrà dir alguna cosa sobre l’Imam de Ripoll i els seus amics del Gobierno.

N’eren molts.

Salut i república

 

Descarregar! (2:31min / 1MB)Què fem 19-07-2019

 

Descarregar! (28:59min / 13MB)
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)