Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

informatiu 22-03-2019

L’ajuntament de Balaguer no ha rebut encara cap requeriment per retirar el llaç groc de la façana, segons ha avançat aquest matí l’alcalde Jordi Ignasi Vidal. La Generalitat els ha hagut de retirar avui a requeriment de la JEC. L’alcalde ha avançat també que seran retirats durant la campanya electoral pel fet de ser l’ajuntament col•legi electoral.

La popular il•lustradora Roser Capdevila serà la padrina de la 4a edició de l’Encontats de Balaguer. El mercat del conte infantil tindrà lloc el diumenge 7 d’abril a Balaguer

L’ajuntament de Balaguer i l’Ajuntament d’Os de Balaguer signen un conveni per al suport i assessorament en els equipaments patrimonials d’aquest municipi a través del Museu de la Noguera.

La Noguera finalitza el desplegament dels nous contenidors de la recollida selectiva a tota la comarca inclosa la capital, Balaguer. Els resultats, des de l’inici de la implantació del nou sistema a finals d’octubre, continuen sent positius.

El Centre d’Interpretació de l’Or del Segre participa del 22 al 24 de març, al saló de turisme “B-Travel” de Barcelona. També hi és present l’oferta turística més completa de les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida.
El Parc Astronòmic Montsec (PAM) i l’empresa turística Tu i Lleida guardonats en els Premis Alimara de Turisme per la iniciativa d’èxit de l’astroturisme al Montsec

El Museu de la Noguera acollirà del 22 de març al 22 de juny l’exposició “A TOTA MÀQUINA. El cas del tren de Tàrrega a Balaguer (1907-1931) L’exposició s’inaugurarà aquest divendres a les 20:30

La Xemeneia, Espai de Dansa Moviment i Creació, realitzarà aquest dissabte la 7a Mostra de Dansa “Ciutat de Balaguer” al Teatre Municipal, on ens presentarà l’espectacle IDENTITATS

Aquest diumenge continuen les activitats dins la programació de ‘L’any dels llops’ amb la sortida ‘La fugida de Pere Forné per la séquia del Cup’. Anirà a càrrec de la doctora en història, Helena Kirchner de la UAB.

Demà dissabte tindrà lloc el Pregó de Setmana Santa de Balaguer, a càrrec de José Manuel Gómez, a l’església de Sant Josep a les 8 del vespre.

Aquest diumenge es fa la tradicional Matança del porc a Montgai. Les activitats començaran, però, ja començaran demà dissabte a partir de les 4 de la tarda, moment en què es realitzarà el mandongo.

300 escolars participen en la 25 edició de la FIRA JOCS POPULARS DE PATI celebra aquest matí al pavelló Inpacsa.

El primer equip del Club de Futbol Balaguer rep aquest diumenge al Vilanova i la Geltrú.

En bàsquet, el Sísvial rep la visita d’un rival difícil, el Bellpuig.

La 7a Cursa de la Nòria de Torrelameu espera aquest diumenge més de 300 participants

 

Descarregar! (39:23min / 18MB)Salut i república 22-03-2019

Ni vergonya tenen

Sabíem que la GC no és el refugi habitual dels intel•lectuals espanyols ni de les ments més preclares del tradicional poble pla, ho sabíem, però tan rucs tampoc no ens ho podíem pensar, caram.

Una mica de control, una mica de seriositat.

Cal pensar que el ridícul del judici ho estan fent expressament. Menteixen per la gola amb total impunitat i l’ajut del Tribunal.

Era difícil però han portat la justícia espanyola (sic) a uns nivellets preocupants, però no passa res.

Ells tenen el judici fet i la sentència escrita i només deixen passar el temps fins que arribi el moment de dictar-la i bona nit.

Són els representants d’una mentalitat i d’una ideologia feixista i mentidera. Són els mateixos capaços de dir que el dia de la mani a Madrid hi havia 18.000 persones. I no es donen vergonya de dir-ho. Els informadors de tot el món que cobrien l’acte van parlar de cent mil o de cent vint mil. L’España imperial no.

Ni van publicar fotos ni van dir res per ràdio ni televisió.

El Sr. Borbó diu que estava esquiant.

Fet i debatut no hi va haver cap manifestació a Madrid.

El Casado com que ha embogit definitivament va parlar de las “manos sucias de color amarillo” i de no sé quines despeses públiques malversades en els viatges dels assistents. No sé si li valdrà com excusa, però ha perdut el cap.

Els de Podemos no sabien res.

Els socialistes estaven tots fent la migdiada. Vivaspañaglobal.

N’hi ha un fart. Però no afluixarem. Seguirem tossudament dempeus.

Com altre no, espanyols mai més.

Salut i república

 

Descarregar! (2:39min / 1MB)Què fem 22-03-2019

 

Descarregar! (28:57min / 13MB)Informatiu 21-03-2019

celebrada al consell comarcal de la Noguera. La iniciativa vol fomentar la relació entre joves i empreses per impulsar la inserció laboral.

El Departament d’Educació posarà en marxa un nou model d’FP dual el proper curs. Es dissenyarà un currículum únic per cada cicle formatiu, fet que permetrà que l’alumnat d’un mateix cicle pugui optar per la modalitat dual o per la formació en centres de treball segons les places i per tant, suposa una major flexibilitat organitzativa pels centres

Les diferents escoles públiques d’educació primària de Balaguer preparen les respectives Jornades de portes obertes. L’escola La Noguera, obrirà portes avui dijous a partir de les 15.30h.

El futur dels eixos comercials i les solucions digitals d’experiència de marca centraran la 3a Setmana del Comerç que tindrà lloc del 25 al 31 de març i a la qual se suma novament la ciutat de Balaguer.

Omple el teu cistell a Montgai, fes poble ! Aquest és l’eslògan de la nova campanya de l’ajuntament de Montgai conjuntament amb els botiguers del municipi per sensibilitzar la població de la importància del comerç local.

Les institucions lleidatanes, agents socials, cooperatives i productors constitueixen la Taula de seguiment de les campanyes agràries. La Generalitat descarta aquesta campanya ajuts per a albergs de temporers i obre la porta a habilitar-ne el 2020.

400 persones participaran a la 14a Trobada de Gent Gran de la Noguera a Térmens, prevista per al proper 30 de març. La jornada servirà també per presentar i batejar els dos nous gegants comarcals, el Catxipanda i la Trini.

Aspid guardona les empreses i persones més compromeses amb la discapacitat. Entre d’altres, reconeix l’empresa d’Àger dedicada a esports d’aventura ‘Entrenuvols’

L’ajuntament de Balaguer precisa monitors esportius i socorristes aquàtics per a la temporada d’estiu. Més informació i inscripcions al taulell d’anuncis de la web de l’ajuntament de Balaguer

Aquest diumenge, 24 de març, es fa la Cursa de la Nòria de Torrelameu. Es tracta de la 7a edició i un any més comptarà amb dos recorreguts mixtes de 5 km i 10 km.

El congost del Mont Rebei serà escenari el proper diumenge del King ’s Canyon – Sup South Pyrenées, una prova no competitiva de SUP amb dos recorreguts diferents.

 

Descarregar! (25:55min / 12MB)La cuina al dia 21-03-2019

 

Descarregar! (22:51min / 11MB)
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)