Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 30-11-2016

El projecte de pressupostos de la Generalitat per al 2017 preveu invertir 69,5 MEUR a la demarcació de Lleida. 10,7 estaran destinats a La Noguera. A Balaguer destaca 1 milió per la variant de la carretera C12.

Un miler d’ens locals rebran 60 milions d’euros del PUOSC 2016-2017 per a despeses de manteniment d’equipaments i béns públics. La Província de Lleida rebrà un total de 11, 7 milions.

El Govern crearà dos grups de treball que elaboraran una proposta
de bo social i una estratègia per prevenir la pobresa energètica.

Agricultura crea un grup d’experts en sistemes de tractament de dejeccions ramaderes.

El 40% dels universitaris ha patit assetjament predatori, segons un estudi de la Universitat de Lleida.

Professionals i pacients valoren positivament una APP dissenyada a Lleida per garantir el seguiment dels hipertensos.

El proper divendres 2 de desembre , la Noguera dirà NO a la violència masclista en un acte institucional organitzat conjuntament pel Consell Comarcal de la Noguera i l’Ajuntament de Balaguer , a la sala d’actes del Consell Comarcal.

El Centre d’Interpretació de l’Or del Segre de Balaguer organitza novament durant la setmana del pont de desembre l’activitat “Recerca d’Or en família” .

 

Descarregar! (14:43min / 7MB)Ràdio Balaguer punt cat 30-11-2016

 

Descarregar! (38:06min / 17MB)Agrografia 29-11-2016

Avui parlem amb Pep Fillat, de Ciències Empresarials, Cap Administratiu de l’Àrea Fiscal del Despaix Teixidó Associats de Balaguer.

 

Descarregar! (63:14min / 29MB)Informatiu 29-11-2016

Ferrocarrils de la generalitat ha adjudicat definitivament els treballs per millorar la seguretat als passos a nivell del tren de la Pobla. L’empresa guanyadora ha estat Electrosistemas Bach, que comptarà amb prop de mig milió d’euros per dur a terme les tasques de millora que dotaran als trens d’un sistema de frenada automàtica en cas que les barreres no baixin.

El poder adquisitiu per càpita de la província de Lleida torna a figurar al Top 10 de l’estat espanyol.

La consellera d’Agricultura, Meritxell Serret, anuncia nous ajuts per promoure la venda de proximitat.

UP exigeix preus “reals i transparents” per a la fruita dolça i demana la creació d’un Observatori de Preus Agraris. Ahir dilluns una trentena de pagesos van protestar al nou Mercadona de Mollerussa contra els preus «a la baixa» de la fruita.

Detenen un home com a presumpte autor de desenes de robatoris a municipis de Ponent i que Formava part d’un grup que sostreia, principalment joies i diners en metàl•lic.

El ministeri d’Educació i les comunitats autònomes han arribat a un acord per reformar les revàlides i deixar-les sense efectes acadèmics.
Per la seva banda la consellera Meritxell Ruiz afirma que el Ministeri d’Educació no ha acceptat les propostes de la Generalitat i que no veu la concreció d’aquest diàleg.

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera ha tornat a organitzar el curs Forma’t, inclòs dins del Pla d’Inclusió Social, per a persones que han sol•licitat la Renda Mínima d’Inserció als Serveis Socials d’Atenció Primària de Balaguer.

Avui dimarts a les 8 del vespre tindrà lloc la presentació de la Diada del Posa’t la Gorra 2017 a Balaguer. En aquesta presentació s’explicaran les diferents formes de col•laborar amb la festa i els procediments a seguir per la organització i coordinació d’aquesta. L’organització preveu aquest any superar la recaptació de l’any passat que va ser de 7.350 gorres venudes i 61.381 euros recaptats, gràcies també a la major implicació d’entitats i ajuntaments de tota la comarca i de comarques veïnes.

 

Descarregar! (17:50min / 8MB)Pensa amb el cap 29-11-2016

Avui parlem de la plataforma “la meva salut”

 

Descarregar! (10:00min / 5MB)
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)