Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 28-02-2017

L’ajuntament de Balaguer estudia instal•lar durant aquest any o principis de l’any que ve un o dos punts de càrrega per a vehicles 100 % elèctrics

El grup municipal del PDCAT no descarta canviar el sentit del seu vot si l’equip de govern treballa perquè en el conveni de delegació de competències al consell comarcal per a la gestió dels serveis de recollida selectiva es marquin uns estándars mínims de qualitat perquè es presti a Balaguer un servei amb totes les garanties.

FGC inicia les obres de renovació de via al túnel de Coll de Porte, al terme de Sant Llorenç de Montgai, de la línia Lleida-la Pobla.

Ponts reparteix milers de racions de Ranxo. La festa del Ranxo és un de les festes gastronòmiques amb més tradició de les Terres de Lleida. També Artesa de Segre celebra aquesta tarda la tradicional matança del porc.

JARC-COAG demana al Govern de l’Estat que corregeixi urgentment la valoració cadastral desmesurada de les construccions agràries en sòl rústic.

Els afeccionats al col•leccionisme de Balaguer ja tenen pràcticament a punt la nova edició de la trobada de plaques i col•leccionisme que tindrà lloc el proper diumenge.

El comitè d’apel•lació de la federació catalana de futbol desestima el recurs presentat pel Club de Futbol Balaguer i dóna per vàlida la sanció de donar per perdut el partit entre el Balaguer i la Rapitenca per alineació indeguda.

El CEN Balaguer entra a l’elit catalana aleví de natació després de les dos medalles aconseguides per Berta Benseny.

 

Descarregar! (20:57min / 10MB)Actualitat plural 28-02-2017 - Cup

 

Descarregar! (31:19min / 14MB)Pensa amb el cap 28-02-2017

Parlem de temes de seguretat i les darreres estafes entorn al món de la salut.

 

Descarregar! (15:42min / 7MB)Camins del pla i la muntanya 27-02-2017

 

Descarregar! (52:16min / 24MB)Informatiu 27-02-2017

La regidoria de Governació de l’Ajuntament de Balaguer modernitza part del material i de l’equipament dels agents de la guàrdia urbana.

Endesa fa obres de manteniment a la sèquia del Molí del Comte de Balaguer. S’estan realitzant feines de neteja del canal i del caixer de la sèquia i avui han començat els treballs de paleta.

L’escola Mont-roig de Balaguer continua implementant el projecte de transformació del pati escolar.

Térmens millora la seguretat viària amb la tala d’uns arbres situats al costat de la carretera de Bellvís.

Les comarques de Lleida rebran 3,4 milions de fons FEDER per a projectes d’energies renovables i turisme sostenible. Se’n beneficiaran 124 municipis de la demarcació.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, planteja al Col·legi de secretaris i interventors la constitució d’un nou equip de suport als ajuntaments.

La regidoria de Festes de l’ajuntament de Balaguer valora de forma positiva el nou format de la Festa de Carnestoltes i aposta per mantenir-lo l’any que ve a l’espera de fer el balanç final.

El Balaguer Villart Logístic de tennis taula guanya per 1 a 4 el Covicsa-CTT Santa Eulària, una victòria que acosta les balaguerines fins la segona posició a la taula classificatòria.

 

Descarregar! (18:09min / 8MB)
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)