Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 31-03-2017

Balaguer celebra diumenge la segona edició de l’Encontats, una jornada lúdico-festiva al voltant del món dels contes, amb diferents espais i activitats programades des de 2/4 d’11 del matí fins a les 8 del vespre, amb l’objectiu de fomentar la lectura en família.

Lleida aglutina la demanda unànime dels governs català, navarrès i basc per l’execució immediata del Corredor Mediterrani.

Els ajuts a les pràctiques en empreses i la plataforma virtual Retorna són les novetats destacades del projecte Odisseu. Ahir es va celebrar la III Jornada tècnica de Joventut i Desenvolupament Rural al Consell Comarcal de la Noguera.

La CUP es mostra contrària al projecte de la portada d’aigua de Rialb per proveir més de 30 pobles de la Segarra, l’Urgell, l’Anoia i la Conca de Barberà.

Os de Balaguer obres les portes d’entitats i empreses locals per donar a conèixer el municipi.

L’actriu Clara Segura fa un retrat íntim d’una dona desacomplexada a l’obra “Conillet”, que es pot veure demà a les 22 h al Teatre Municipal de Balaguer.

El Museu de la Noguera inaugura demà a les 19 h l’exposició “L’ànima del Silenci” de l’escultor Antoni Boleda.

L’Associació Dolça Revolució a Balaguer fa demà el primer taller de formació d’aquest mes d’abril, un taller que coincideix amb la inauguració de la temporada de visites guiades als hivernacles de plantes medicinals de Pàmies Vitae.

Balaguer celebra demà dissabte una nova edició de la Marató de Donació de Sang de les 10h a les 22h a la Sala d’actes de l’ajuntament.

El diputat al Parlament de Catalunya, Lluís Llach, parla avui a Balaguer sobre procés constituent i participació ciutadana. D’altra banda, Artur Mas presenta demà a Balaguer el Partit Demòcrata a la Noguera.

Gerb celebra aquest diumenge la IV edició de la seva fira dedicada a l’art, la cultura i la gastronomia de proximitat.

El C.F. Balaguer viatja aquest diumenge al camp del Viladecans. El partit es disputarà a partir de les 17 h.

Els guanyadors del premi del sisè campus Robert Martínez viatgen a terres belgues.

 

Descarregar! (28:24min / 13MB)Què fem 31-03-2017

 

Descarregar! (23:52min / 11MB)Ple municipal 30-03-2017

SESSIÓ ORDINÀRIA DE L’AJUNTAMENT PLE
LLOC: SALA D’ACTES DE L’AJUNTAMENT
DIA: 30 DE MARÇ DE 2017
HORA: 9 DE LA NIT

ORDRE DEL DIA

1.- PROPOSTA D’APROVACIÓ DE L’ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE 23 DE FEBRER DE 2017, I L’ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA I URGENT DE 8 DE MARÇ DE 2017.

2.- DONAR COMPTE DELS DARRERS DECRETS DE L’ALCALDIA DEL NÚM. 148/2017 AL NÚM. 249/2017.

3.- PROPOSTA D’ACORD D’APROVACIÓ INICIAL DE LA MODIFICACIÓ DE L’ORDENANÇA FISCAL NÚM. 27B “TAXA PER LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS DE PISCINES, INSTAL•LACIONS ESPORTIVES I ALTRES SERVEIS ANÀLEGS”.

4- PROPOSTA D’ACORD D’APROVACIÓ INICIAL DE LA MODIFICACIÓ DE L’ORDENANÇA FISCAL NÚM. 38 “TAXA PER LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS DE PROMOCIÓ I PROJECCIÓ”.

5- PROPOSTA D’ACORD D’APROVACIÓ INICIAL DE LES NORMES D’ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE BALAGUER.

6.- PROPOSTA D’ACORD D’APROVACIÓ INICIAL DEL REGLAMENT DEL CEI – CENTRE D’EMPRESES INNOVADORES.

7- PROPOSTA D’ACORD D’APROVACIÓ INICIAL DEL RECONEIXEMENT EXTRAJUDICIAL DE CRÈDIT NÚM. 2/2017 DE L’AJUNTAMENT DE BALAGUER.

8.- PROPOSTA D’ACORD D’APROVACIÓ INICIAL DEL RECONEIXEMENT EXTRAJUDICIAL DE CRÈDIT NÚM. 4/2017 DE L’IMPIC.

9.- MOCIÓ PER A UN DESENVOLUPAMENT RURAL SOSTENIBLE, INTEGRAL I INTEGRADOR.

10- ASSUMPTES D’URGÈNCIA.

11.- PRECS I PREGUNTES.

 

Descarregar! (110:22min / 51MB)Informatiu 30-03-2017

Alcaldes de 24 municipis i els 2 consells comarcals del Montsec reclamen major compromís amb la ciència i la defensa del cel nocturn i la llum de les estrelles.

Trenta expositors de Fira Q Balaguer participen en una sessió formativa per ajudar-los a maximitzar els beneficis de la seva presència al certamen.

JARC-COAG reclama a la UE una reducció de les importacions agràries europees després del Brexit.

Uns 30.000 interins de la Generalitat podrien convertir-se en funcionaris per l’acord entre govern espanyol i sindicats.

El SEM avala que bases i ambulàncies de Lleida compleixen el contracte negant així els suposats incompliments que denuncia el comitè d’empresa d’ambulàncies Egara.

Jutgen dos joves de Balaguer per trencament de condemna en una discoteca.

El Teatre Municipal de Balaguer acull els quarts de final del Concurs nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta.

El Museu de la Noguera presenta aquest diumenge una nova peça del projecte “ A taula”! Es tracta d’un morter de pedra del segle XV procedent de la jueria de Balaguer.

Els infants de la Noguera juguen al Joc de les 3 Erres per aprendre a reciclar.

Professorat de tots els centres de la comarca de la Noguera assisteixen a la conferència Llegir en pantalles a càrrec d’ Enric Queralt, obrador de formació permanent, que es va fer dimarts al Consell Comarcal.

Les llars d’infants de la Noguera participen en la jornada de psicomotricitat

La Generalitat impulsa el Dia Mundial de l’Activitat Física 2017 per promoure l’activitat física com a eina de salut i benestar.

 

Descarregar! (22:10min / 10MB)La cuina al dia 30-03-2017

Avui fem… maduixes per a guarniment, per a sorbet i per a postres.

 

Descarregar! (19:13min / 9MB)
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)