Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 31-07-2017

Des d’aquest passat divendres dia 28 de juliol , s’ha tornat a obrir a la circulació de vehicles el tram que connecta el carrer Divina Pastora i el carrer Barri nou amb la Plaça Mercadal. Una de les vies d’accés principals al casc antic i que ha estat tallada al transit gairebé 5 mesos a causa de les obres de renovació de la xarxa de clavegueram.

Es publica un estudi sobre com la presència de núvols amb la llum de les ciutats , pot afectar el medi nocturn en zones protegides . L’estudi analitza l’àrea entre el Parc Astronòmic Montsec situat a la zona protegida de la reserva Starlight de la serra del Montsec i la ciutat de Balaguer situada a 27 quilòmetres.

Els municipis d’Algerri i Almenar volen construir un pont agrícola per travessar el riu Noguera Ribagorçana .

El sector del porcí de lleida en alerta per evitar l’arribada de malalties procedents del nord d’Europa i del Pròxim Orient .

El Departament d’agricultura de la Generalitat , ha iniciat aquest passat divendres el pagament dels imports corresponents a la campanya 2016 de l’ajut a la ramaderia ecològica .

Una persona va perdre la vida aquest diumenge a la tarda en sortir de la via amb el seu vehicle a la carretera C-14 , a Artesa de Segre .

El club futbol Balaguer va perdre per 0 gols a 4 aquest dissabte davant del pobla de Mafumet en el seu inici de pre temporada .

Les nedadores del CEN Balaguer Ares Perera i Aurembiaix Pifarré obtenen bons resultats al Campionat d’Espanya Infantil disputat a Màlaga.

 

Descarregar! (14:47min / 7MB)Informatiu 28-07-2017

El Consell Comarcal de la Noguera crea un servei d’atenció integral per a persones lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals de la comarca. Aquest nou servei té per objectiu esdevenir un espai de referència per donar visibilitat al col•lectiu LGBTI i garantir els seus drets.

El sector de la fruita dolça es manifesta per denunciar l’“abús indiscriminat” de la gran distribució per fer baixar els preus de la fruita de pinyol fins a uns nivells que arruïnen la pagesia.

La nova llei de comerç obliga a tancar a les 21h entre l’octubre i el maig. El Parlament aprova liberalitzar les rebaixes i ampliar l’obertura setmanal a 75 hores.

L’atur puja a Lleida en 1.400 persones mentre que baixa a Catalunya i Espanya.

El Museu de la Noguera ha organitzat per avui una sessió golfa dels Contes de les 1001 nits adreçada a públic adult.

Balaguer acull aquest cap de setmana el quart Motor Tunning Show. L’esdeveniment reunirà al pavelló d’Inpacsa prop de quatre-cents vehicles d’arreu de Catalunya, Espanya, Andorra, França, Itàlia i Alemanya.

El Club Pedala.cat de Balaguer ja té a punt l’onzena edició del Triatló Internacional de Balaguer que tindrà lloc el 27 d’agost.

Aurembiaix Pifarré acaba vuitena en la prova dels 200 metres papallona al Campionat d’Espanya de natació en categoria infantil que va començar ahir a Màlaga.

 

Descarregar! (21:02min / 10MB)Què fem 28-07-2017

 

Descarregar! (14:09min / 7MB)Ple municipal 27-07-2017

SESSIÓ ORDINÀRIA DE L’AJUNTAMENT PLE
LLOC: SALA D’ACTES DE L’AJUNTAMENT
DIA: 27 DE JULIOL DE 2017
HORA: 9:00 DE LA NIT

ORDRE DEL DIA

A) Part resolutiva

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

2. Expedient 405/2017. Aprovació d’Ordenança Fiscal Reguladora CESET.

3. Expedient 404/2017. Aprovació d’Ordenança municipal reguladora CESET.

4. Expedient 492/2017. Ordenança de transparència i administració electrònica.

5. REC 5/2017 Ajuntament.

6. MOCIO PER LA CREACIO D’ESPAIS DE DEBAT PRESENTADA PER LA CUP.

B) Activitat de control

7. Donar compte dels decrets del número 550/2017 al 645/2017.

C) Precs i preguntes

 

Descarregar! (45:50min / 21MB)Informatiu 27-07-2017

L’ajuntament de Balaguer aprova la convocatòria per a la concessió de subvencions o ajuts econòmics a associacions o entitats esportives i culturals per a la realització, promoció i difusió de projectes i/o activitats de l’exercici 2017.

Treball, Afers Socials i Famílies proposa un Pla de millora de la qualitat i la sostenibilitat de les residències de gent gran.

L’Associació de Comerciants de Balaguer 2021 organitza la XXIII edició del Mercat de les Rebaixes d’estiu. Es farà el divendres 4 d’agost al Passeig de l’Estació.

El Segrià i la Noguera copen el 19 per cent dels ajuts de la PAC a Catalunya.

Lleida augmenta un 26 per cent les exportacions d’oli. En el primer quadrimestre, respecte al mateix període del 2016.

El Club Futbol Balaguer va anunciar ahir que incorpora a dos nous jugadors. Jean Marco procedent del FC Ascó i Jordi Pedrós del FC Andorra.

 

Descarregar! (16:38min / 8MB)
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)