Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 27-02-2018

Protecció Civil alerta d’un episodi de neu “sever” i generalitzat a tot el territori a partir d’avui dimarts al vespre i fins demà dimecres.

El CDR Balaguer i altres entitats de la ciutat inicien una campanya per recollir firmes per posar el nom de Pavelló 1 d’octubre al poliesportiu municipal.

Els consells de l’Alt Empordà i de la Noguera promouen un intercanvi per compartir les problemàtiques dels joves a les dues comarques.

L’ocupació hotelera del mes de gener a les comarques de Lleida ha experimentat un creixement d’un 22 %.

El Museu de Lleida exposarà l’obra retirada d’ARCO a partir del 7 de març. L’obra ‘Presos polítics a l’Espanya contemporània’, de Santiago Sierra i adquirida per Tatxo Benet, se situarà a la sala d’exposicions temporals fins al 22 d’abril.

Un total de 20 persones s’han inscrits al curs de formació per formar part del grup de diables Bèsties Feréstegues de Balaguer. El curs es farà aquest dissabte a Lapallavacara i les inscripcions encara estan obertes.

La Biblioteca Margarida de Montferrat ha programat per al proper dissabte dia 3 de març, l’activitat ‘Catifa de lectura’ amb Sara Sareta.

30 persones participen en una conferència sobre com cuidar la memòria a Penelles.

Doble victòria, un cap de setmana més, dels equips sèniors dels Club Bàsquet Balaguer, victòries que els consoliden a la part alta de la classificació.

La Volta al pantà d’Utxesa torna a fer el ple amb 650 participants i amb Antoni Carulla i Rosamari Carulla com a guanyadors.

 

Descarregar! (21:48min / 10MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)