Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 28-02-2018

Balaguer ha activat aquest matí en fase d’emergència el pla Neucat, una dels plans que contempla el recentment aprovat Document Únic de Protecció Civil Municipal. L’ajuntament ha tirat sal a les principals voreres de la ciutat per facilitar l’accés dels veïns als serveis més bàsics.

Els dies 5, 10 i 11 de març, amb motiu de treballs de millora a les infraestructures, el servei de tren entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur (en ambdues direccions), quedarà suprimit i s’efectuarà servei d’autobús substitutori.

El CEI de Balaguer acollirà el mes que ve dues sessions formatives a càrrec de l’Àrea d’Emprenedoria d’ASPID. Estan adreçades a les persones emprenedores.

Indústria i distribució concentren la major part de les sancions per incompliments dels terminis de pagament i pràctiques comercials abusives. JARC sol•licita que usar els productes alimentaris com a reclam també comporti una sanció

Els preus de venda de la poma i la pera se situen per sobre de les cotitzacions de la campanya passada.

CCOO denuncia ”paràlisi” en l’aplicació de la renda garantida de ciutadania.

El nombre d’hipoteques sobre habitatges tanca el 2017 amb un increment del 8,3% en relació amb l’any anterior. Els préstecs per adquirir un pis cauen al desembre a Catalunya un 29% en relació amb al novembre, el retrocés més gran de tot l’Estat.

La plataforma Somescola convoca una concentració a favor de la immersió lingüística aquest dimecres a les 6 de la tarda davant dels ajuntaments.

El Teatre serà l’escenari el diumenge 4 de març de l’espectacle infantil guanyador del primer premi del públic de la “La Mostra” de teatre Infantil i juvenil 2016 d’Igualada: LES SUPERTIETES de la companyia Les Bianchis.

El CEN Balaguer aconsegueix tres medalles al Campionat de Catalunya de Natació aleví disputa a Manresa.

 

Descarregar! (23:14min / 11MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)