Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

informatiu 28-03-2018

El ple de l’ajuntament de Balaguer porta avui a aprovació un reglament de cessió de l’ús d’edificis municipals i un altre per a la utilització d’instal•lacions esportives.

El Parlament aprova garantir que Puigdemont, Sànchez i Turull puguin exercir els seus “drets polítics”.

Neix l’‘Espai Democràcia i Convivència’ per a la defensa dels drets civils i polítics, integrat per la Taula del Tercer Sector Social, i un centenar d’entitats i sindicats més.

La UNESCO decidirà en els pròxims dos mesos si Conca de Tremp – Montsec és Geoparc Mundial. Aquest seria el segon del territori català, on actualment hi ha el de la Catalunya Central, i el dotzè a l’estat espanyol.

Salut recomana a hospitals i centres sanitaris apostar per l’alimentació saludable també en les màquines expenedores.

El canal Algerri-Balaguer inicia l’ompliment de les basses de regadiu del municipi d’Algerri amb energia solar, a través del camp fotovoltaic, pioner en el sector, que s’ha instal•lat a l’estació d’Ivars de Noguera.

Agricultura i el Consell de Col•legis de Veterinaris signen un acord de col•laboració per l’emissió de passaports dels animals de companyia.

Els germans Márquez participen en una sessió de fotografia i vídeo per promocionar el projecte “Moturisme ara Lleida” del Patronat de Turisme de la Diputació.

Gemma Lladonosa i Vinyet Solans del Club Tennis Taula Balaguer Cudós Consultors, es van fer ahir amb el bronze a la màxima prova per equips que es celebra a Catalunya.

30 persones participen en el 2n Campus de Setmana Santa de l’ADEJO, l’Acadèmia d’Escacs Josep Oms.

 

Descarregar! (25:39min / 12MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)