Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 29-03-2018

Les previsions d’ocupació hotelera i allotjaments del patronat de turisme de la diputació de Lleida es compleixen i pràcticament està tot complert per aquest cap llarg cap de setmana.

El Servei Català de Trànsit demana la màxima prudència en els desplaçaments durant la segona fase de Setmana Santa.

Els Gremis de pastissers catalans esperen vendre unes 700.000 mones de Pasqua artesanes.

El ple de l’ajuntament de Balaguer va aprovar ahir el nou reglament de cessió de l’ús d’edificis municipals i la utilització d’instal•lacions esportives. A més de diferents mocions reivindicatives.

Les colles castelleres i Òmnium Cultural creen un mocador de color groc per donar suport als polítics empresonats.

L’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, lliura la Medalla Centenària de la Generalitat a la veïna de la ciutat Montserrat Profitós i Boladeres.

Quatre localitats catalanes s’incorporen als distintius de Ciutats i Viles amb Caràcter i Pobles amb Encant. Manresa, Montblanc, Calella de Palafrugell i Montsonís a la Noguera, han aconseguit aquests distintius.

L’espai de memòria del Merengue, a Camarasa, presenta una ruta pel recorregut que es podrà realitzar amb tauletes digitals.

Un anys més per setmana Santa, torna demà divendres sant el Despertar del Armats i la Processó del Sant Sepulcre.

L’Oficina de Turisme ha programat per aquesta setmana Santa dues visites guiades gratuïtes a Balaguer. Aquestes visites es faran dema divendres i dissabte .

Artesa de Segre celebrarà un any més, en plena Setmana Santa, la seva Fira Pagesa. Es tracta de la 5a edició d’aquest certamen que reuneix al barri antic de la localitat un mercat de parades de productes artesanals i de la terra.

Aquest dissabte el Salí de Vilanova, inaugura la temporada amb una visita guiada i un cava concert.

L’ajuntament de Balaguer rep als corredors Balaguerins Sergi Nunes i Natàlia Bernat, campions individuals i absoluts de la lliga Ponent en distancia de 5 KM.

 

Descarregar! (25:22min / 12MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)