Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 27-04-2018

Balaguer celebra aquest cap de setmana una nova edició de Fira Q. Es tracta d’un certamen del territori per al territori que segueix apostant pel dinamisme amb la presència del principals sectors econòmics de la ciutat.

Balaguer ha presentat avui un dels dos punts de càrrega per a vehicles elèctrics amb què comptarà la ciutat. Fins ara només n’hi havia a Lleida i a la Seu d’Urgell.

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) del Consell Comarcal de la Noguera durant l’any 2017 va atendre un total de 207 infants de la comarca.

L’escola de música de Balaguer amb l’objectiu d’incentivar les inscripcions i per a donar a conèixer l’escola, dona l’oportunitat als seus alumnes de convidar un amic a tastar una classe d’instrument.

Diumenge se celebra una nova edició de la Trobada de Campaners a Os de Balaguer i la XX Fira de la Campana. Per la festa d’aquest any, el municipi ha preparat un toc especial de campanes per la llibertat dels presos polítics.

Farem el repàs a l’agenda del cap de setmana a Balaguer i comarca

I acabarem amb els esports parlant del partit entre el Club de Futbol Balaguer i el Sant Ildefons i dels que disputaran els sèniors del C.B. Balaguer. D’altra banda, el CEN Balaguer aconsegueix cinc podis en el Trofeu Sant Jordi infantil i el Trofeu Diputació de Barcelona.

 

Descarregar! (25:40min / 12MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)