Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 16-05-2018

La pedregada de dissabte a la Noguera evidencia la necessitat de millorar l’assegurança agrària adaptant-la a la realitat de l’evolució de la collita i dels canvis en la climatologia. A Balaguer han quedat malmeses 800 hectàrees de cereals d’hivern. És el quart municipi més afectat després de Castelló de Farfanya, Camarasa i Os de Balaguer.

El mes que ve podria entrar en funcionament l’últim tram del canal Algerri-Balaguer. Les obres de la xarxa de reg estaran acabades i alguns regants ja tenen instal•lats els sistemes per iniciar la campanya

58 famílies van acollir per primera vegada un infant el 2017 a Catalunya. D’altra banda, es posa en marxa el Programa de Vacances en Pau, que impulsa l’acolliment d’infants refugiats sahrauís durant els mesos d’estiu a Catalunya.

El cineasta Ventura Pons i el Museu de Lleida són els guanyadors de la XXIX edició dels Premis Comte Jaume d’Urgell.

Continuen avui els actes de la segona edició de Jazz al pati. Per avui hi ha prevista una sessió familiar amb els conta-contes musicats ‘Tocat i contat’, una exposició de contes il•lustrats amb acompanyament musical. Començarà a les 8 del vespre.

Els onze museus de la xarxa ofereixen aquesta setmana al públic una cinquantena d’activitats culturals i lúdiques per celebrar el Dia Internacional dels Museus (DIM), que té lloc anualment el 18 de maig.

L’ajuntament de Balaguer i el Centre Excursionista de Balaguer signen un conveni de col.laboració que permetrà potenciar el rocòdrom, entre altres iniciatives.

Balaguer celebrarà el proper diumenge 20 de maig la IV Biennal de Gegants i Capgrossos organitzada per la Colla gegantera i Grallera de la ciutat. El punt de trobada serà la plaça del Mercadal i no el Parc de la Transsegre a causa de la crescuda del riu.

Vallfogona de Balaguer acollirà el 9 de juny la 13a Trobada de la Gent Gran de la Noguera.

L’ANC i Òmnium convoquen aquest dimecres, a 2/4 de 8 del vespre, una concentració a Balaguer sota el lema ‘7 mesos sense vosaltres’.

El pavelló poliesportiu de Balaguer acollirà diumenge una nova edició del torneig de futbol sala 5 Nacions.

 

Descarregar! (26:22min / 12MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)