Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 17-05-2018

L’ajuntament de Balaguer instal•larà la setmana que ve les pilones protectores al camí escolar dels Erals i, posteriorment, es procedirà a habilitar la senyalització vertical. D’altra banda, la setmana que ve podria entrar en funcionament la nova variant del Secà, un cop ja s’han enllestit tots els treballs.

Quim Torra pren possessió com a 131è president de la Generalitat en un acte sota vigilància del govern espanyol. Assumeix l’acte prometent “fidelitat a la voluntat del poble de Catalunya” i sense el quadre del rei ni la bandera espanyola que exigien el govern de l’Estat

El sindicats UGT i CCOO adverteixen que segueixen faltant allotjaments per als temporers que participen en la campanya de la fruita. La Inspecció de Treball va aixecar 23 actes d’infracció en la campanya de fruita de 2017

ERC reclama que la Diputació de Lleida, tal i com han fet la resta de diputacions catalanes, redacti el Pla Zonal de Carreteres.

Els Mossos d’Esquadra van obrir ahir a la tarda una investigació per identificar un conductor que va estar a punt d’atropellar un ciclista.

Avui s’ha tornat a reunir el Col•lectiu Llibertat, en una nova concentració per reclamar la llibertat dels presos polítics. S’ha llegit un a carta de Josep Rull i s’ha fet la marza sorollosa fins a la Plaça del Jutge.

Avui dijous a les 8 del vespre tindrà lloc el concert inaugural de Jazz al Pati amb Guido Di Blasi New Tango Project, de l’ESMUC, que barreja l’essència del jazz amb les arrels de la música argentina.

Joan Masdéu, Falsterbo, Xavier Pié & MACC, Núria Graham, Jordi Montáñez, Marcel Lázara i Júlia Arrey i El Petit de Cal Erill al cicle ‘Musica sota les estrelles’ que es farà de juny a novembre al Parc Astronòmic del Montsec.

Aquest dissabte, el centre Espai Orígens de Camarasa acollirà la conferència “Amb novetats en el front: aportacions des de l’arqueologia al coneixement de la Guerra Civil” a càrrec de Xurxo Ayán.

El municipi d’Albesa acull aquest dissabte per segon any consecutiu el festival Planeta Bateria.

 

Descarregar! (29:43min / 14MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)