Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 30-05-2018

El PSC de Balaguer acorda en assemblea no donar suport als pressupostos de l’ajuntament. Segons Carlos Garcia, després del trencament del pacte entre ERC i el grup socialista, l’equip de govern ha perdut tota credibilitat.

Aquest matí, tal i com estava previst, ha reobert al públic la piscina coberta de Balaguer després d’una setmana tancada pels aiguats del passat 21 de maig.

37 municipis catalans, entre ells Balaguer participaran tot el mes de juny en la 8a edició de la campanya de dinamització del comerç de proximitat “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”.

El president Torra i les quatre diputacions es reuneixen per analitzar la situació actual després dels darrers mesos. El cap de l’Executiu i els presidents de les diputacions visitaran el president Carles Puigdemont.

Espanya és el sisè estat europeu per la cua en percepció d’independència judicial. La meitat dels espanyols consideren que és “bastant dolenta” o “molt dolenta” i el principal motiu té a veure amb la “interferència o la pressió” del govern .

El consum de tabac a Catalunya arriba a mínims històrics i cau especialment en les dones. Durant aquest setmana es celebra la setmana sense fum.

Un nou equip multidisciplinar atén a Lleida persones amb discapacitat intel•lectual de manera personalitzada i continuada. Es desplacen a les entitats o centres on està l’usuari arreu del territori i ja tracten una setantena de persones

FiraBell oferirà diumenge vinent una jornada dedicada al comerç, la indústria, l’artesania i els productes de proximitat. Bellcaire és l’escenari d’un certamen que destaca per la varietat de propostes, amb una especial atenció als productors locals.

La Biblioteca Margarida de Montferrat ha programat pel dimarts dia 29 de maig la Xerrada ‘Enrabiades: com gestionar-les’ a càrrec de Miriam Tirado, consultora de criança.

Toni Menchón serà el nou entrenador del primer equip del Club de Futbol Balaguer per a la pròxima temporada.

 

Descarregar! (28:20min / 13MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)