Diumenge 29 de Marš
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramConcurs
Participa al concurs del Fent ruta.
Ajuntament de BalaguerRÓdio a la carta

Informatiu 30-05-2018

L’ajuntament de Balaguer porta a debat una modificació de les normes subsidiàries de planejament de Balaguer per fer més aclaridor el text de les normes complementàries en sòl no urbanitzable. La mesura arriba després que Urbanisme hagi vetat l’ampliació d’una granja al terme municipal de la capital de la Noguera.

Amb l’objectiu de desbloquejar la situació política actual, el president de la Generalitat, Quim Torra, nomena els nous consellers.

UP adverteix del preu en origen “injustificadament baix” de la fruita de pinyol enviada als grans mercats centrals. D’altra banda, només la meitat de les cooperatives de fruita catalanes té web i únicament el 18% compta amb botiga online.

L’arxiu Comarcal de la Noguera acollirà del 4 a 29 de juny l’exposició “Els nens de la guerra” . L’exposició narra la trajectòria dels gairebé 3.000 nens i nenes espanyols que, a primers de l’any 1937, van ser evacuats a la Unió Soviètica.

El Cicle Gaudí al Territori s’amplia amb 5 noves poblacions per oferir les pel•lícules més representatives del cinema català. Les noves poblacions són Penelles-Castell del Remei, La Coma i la Pedra, Montgai, Senterada i Vinaixa.

Després de 14 anys tancada, la sala de cinema de Penelles el cinema “Kursaal” torna a disposar d’una programació estable de cinema.

L’ajuntament de Balaguer des de la Regidoria de Joventut posa en marxa un any més el projecte JOVA, joves i valors, que del 16 al 27 de juliol dóna l’oportunitat a joves entre 14 a 17 anys de col•laborar amb la ciutat.

El proper divendres 1 de juny a les 8 del vespre la Biblioteca organitza la cloenda del club de lectura de teatre amb la representació a la mateixa biblioteca de l’obra de teatre “Oleanna” de David Mamet a càrrec d’El Celler d’Espectacles.

 

Descarregar! (25:25min / 12MB)


   

 
Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)