Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 11-06-2018

Aprovats els ajuts Leader 2017, amb una inversió de 2.401.756,69 € al territori. La darrera Junta Executiva del Consorci Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord ha aprovat els ajuts corresponents a la convocatòria de 2017, en la qual s’han presentat 37 sol•licituds d’ajut.

Torrelameu estrena els carrers dedicats als ‘’presos polítics’’ i la plaça amb el nom dels ‘’exiliats’’. L’acte s’ha fet aquest dissabte i ha comptat amb la família d’Oriol Junqueras i la parella de Meritxell Serret

L’ANC farà una campanya d’estiu per “enllaçar l’11-S amb l’1-O” i internacionalitzar les aspiracions independentistes. L’entitat impulsa un pla de treball per denunciar “les violacions de drets civils i polítics a Catalunya en el marc de Nacions Unides”.

Uns 200 municipis i 6 consells comarcals s’adhereixen al projecte de noves webs que impulsa la Diputació de Lleida. Es basa en una aplicació amb tecnologia Plone, que permet als ajuntaments i consells escollir un disseny atractiu i personalitzat.

Les proves d’accés a la universitat (PAU) convoquen a examen més de 33.000 estudiants a partir de dimarts. Les proves tindran lloc, en horari de matí i tarda, els propers dies 12, 13 i 14 de juny.

Unió de Pagesos presenta la convocatòria dels Premis Nacionals Felip Domènech 2018 a la trajectòria d’una persona i una entitat en defensa de la pagesia.

84 alumnes de l’Escola de Música de Balaguer participen en el concert multitudinari amb més de 5.500 músics que ha culminat el 25è aniversari de l’Associació Catalana d’Escoles de Música.

Balaguer se suma, un any més, a la celebració del Dia Universal de la Sardana. Se celebrarà el proper diumenge amb diferents activitats a càrrec de les colles sardanistes de la ciutat al santuari del Sant Crist.

Aquest dissabte s’ha celebrat al Pavelló Inpacsa el primer Torneig entre els participants al primer Programa “Tennis Taula a les Escoles” de Balaguer.

 

Descarregar! (25:59min / 12MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)