Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 13-06-2018

La Transsegre traslladarà les actuacions musicals al pavelló Inpacsa i suspendrà la segona etapa entre Gerb i Balaguer en cas que el cabal del riu no permeti fer la celebració habitual. És el pla B previst per l’organització i l’ajuntament que confien, però, que es pugui acabar celebrant la Transsegre en el seu format de sempre, ja que encara falta un mes perquè tingui lloc.

El Departament d’Agricultura posa en marxa la Campanya de la Sega, un operatiu especial de prevenció d’incendis de suport al món agrícola. La Noguera acull dues xerrades de prevenció d’incendis adreçades a la pagesia, una avui a Artesa de Segre i una altra divendres a Castelló de Farfanya.

La UGT rebutja un increment dels salaris al camp per sota del 2% tal com plantegen les organitzacions agràries. El sindicat considera que es deixaria als treballadors per davall del salari mínim fins l’any 2020.

Els carburants i l’electricitat impulsen una pujada de preus del 2,3% al maig a Catalunya, el major augment en 13 mesos. Els combustibles s’han encarit un 9,4% en l’últim any.

La compravenda d’habitatges augmenta un 22,7% a l’abril a Catalunya. A l’Estat, l’increment es va enfilar fins al 29,7%. A les comarques de Lleida, la compravenda d’habitatges va créixer un 24,5%, fins a les 274 operacions.

El Consell Comarcal de la Noguera i l’Ajuntament de Balaguer commemoren amb diferents activitats el Dia per l’Alliberament de Lesbianes, Gais, homes i dones transsexuals i bisexuals. Es projectarà el documental EnFemme i es farà una exposició d’una selecció bibliogràfica dedicada a la cultura LGBTI.

L’Escola Municipal de Música de Balaguer farà una jornada de portes obertes el proper 21 de juny en motiu del Dia Internacional de la Música.

Albesa celebra les Jornades de la Vil•la Romana del Romeral del 15 al 17 de juny. Amb rutes guiades per les restes arqueològiques del municipi, concert de Ksonronda, sopar i l’obra de teatre “Catalans a la romana”.

 

Descarregar! (19:57min / 9MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)