Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 14-06-2018

70 persones s’incriuen al concurs “Flors als balcons” convocat per l’ajuntament de Balaguer. El termini per poder-hi participar finalitza demà divendres. La iniciativa forma part de la voluntat del consistori d’incorporar-se al projecte Viles Florides.

Avui s’ha presentat oficialment la 34a edició de la Transsegre, que tindrà lloc del 13 al 15 de juliol.

La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, assegura en relació a la campanya de la fruita que acaba de començar que ‘’sembla que no hauria de ser un any dolent”. La consellera va visitar ahir la cooperativa de segon grau Actel, a Térmens.

L’Associació Dolça Revolució ha iniciat una campanya per demanar a la Ministra de Sanitat Carmen Montón, que s’inclogui la Naturopatia a la Sanitat Pública.

Aquest dimecres s’ha presentat la Nit del comerç al Centre Històric que tindrà lloc el dissabte dia 30 coincidint amb la Cursa del Foc. S’oferiran diferents activitats, una ruta gastronòmica a més de descomptes en les compres.

Balaguer celebrarà el divendres dia 22 de juny una nova edició de la Nit de Llegendes, que enguany tindrà lloc novament a plaça del Pou, escenari que es va estrenar l’any passat. Enguany les llegendes giraran entorn de la bruixeria.

El col.lectiu Llibertat Balaguer ha explicat, durant la trobada d’avui, les darreres novetats entorn l’organització del sopar groc que es farà el proper 6 de juliol al pavelló del Molí de l’Esquerrà.

El Cercle de Promoció Econòmica i Iniciatives de Balaguer ha programat per avui la conferència “L’economia en un moment extraordinari “ a càrrec de MIQUEL PUIG RAPOSO.

Fantàstics resultats del Club Esportiu Natació Balaguer en la 4a jornada de la Lliga catalana de natació adaptada celebrada a Manresa.

 

Descarregar! (31:37min / 15MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)