Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

5 minuts amb l'art 18-06-2018

LECTURA:

ALDOUS HUXLEY

CARRETERA ENLLÀ

«Hi ha poques diversions més agradables que seure als restaurants i cafès o als vagons de tercera dels ferrocarrils observant els veïns i escoltant (sense provar d’intervenir-hi) els retalls de converses que sobrevolen l’espai intermedi. Pel seu aspecte, pel que diuen, podem reconstruir en la imaginació tot el personatge, la seva completa biografia. Partint de l’únic os fòssil, construïm amb fantasia el diplodocus sencer. (…) la regla més important del joc és la que prohibeix, excepte en els casos més extraordinaris, de fer cap esforç per arribar a conèixer els objectes de la nostra curiositat.
Perquè, malauradament, els objectes de la nostra curiositat, una vegada n’hem fet coneixença, no solen ser, gairebé mai, gens meritoris de cap interès ulterior.»

***

«Hem après que res no és simple ni racional sinó allò que nosaltres mateixos ens hem inventat; que Déu no pensa en termes d’Euclides ni de Riemann; que la ciència no ha “explicat” res; que, com més sabem, més fantàstic esdevé el món i més profunda és l’obscuritat que ens embolcalla; que la raó està distribuïda desigualment; que l’instint és l´única deu de l’acció; que els prejudicis són incomparablement més forts que l’argumentació i que fins i tot en el segle XX els homes es captenen com ho feien a les coves d’Altamira i a les cases lacustres de Glastonbury.»

AUDICIÓ:

MARILYN MAZUR & JAN GARBAREK

DUNUN SONG.

 

Descarregar! (5:55min / 5MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)