Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 12-07-2018

Una nova llei de memòria facultarà Justícia per retirar la simbologia franquista de les places i els carrers de Catalunya. L’ajuntament de Balaguer va retirar l’any passat 52 plaques d’habitatges que assenyalaven els edificis de protecció oficial construïts pel règim.

El conductor que va estar a punt d’atropellar un ciclista a Balaguer declararà al jutjat del 20 de juliol. D’altra banda, les víctimes mortals d’accidents de trànsit pugen un 42% el primer semestre del 2018, una situació d’”emergència viària”.

L’INCASÒL destina 30 milions d’euros per adquirir pisos per al parc públic de lloguer. D’altra banda, la compravenda d’habitatges cau prop d’un 11% a Catalunya durant el maig. El descens es va produir en totes les demarcacions, excepte a Lleida, on
la compravenda de pisos es va enfilar un 18,8%.

Prop de 47.000 estudiants s’han preinscrit per accedir a les universitats públiques. Ensenyament permetrà prorrogar la gestió del menjador a les AMPA i es compromet a “regularitzar” la situació l’any vinent.

Un concert de música i un tast de vins és la proposta d’avui oberta a tot el públic en el marc de la 23ª Càtedra d’Estudis Medievals del Comtat d’Urgell, un curs d’estiu que es va inaugurar ahir a la tarda i que enguany tracta sobre el tema de “La nació a l’Edat Mitjana”.

L’Oficina Jove de la Noguera repartirà mil preservatius a la Transsegre. En el marc de la campanya “Mulla’t segur/a per la Transsegre”, en col•laboració amb l’Associació Antisida de Lleida.

El Col•lectiu Llibertat de Balaguer s’ha trobat aquest matí per dur a terme la seva acció setmanal, que avui s’ha centrat en una marxa sorollosa pel centre històric.

El proper dissabte 21 de juliol ens proposem de realitzar la ruta de Les Peülles 34 de nit. La sortida serà a la població de Tartareu a les 20:00 h

Josep Oms entrena la Selecció de Catalunya al Campionat d’Espanya Sub 12 d’Escacs. Enguany el gran mestre de Vallfogona torna a ser un dels entrenadors de la Federació Catalana.

 

Descarregar! (25:49min / 12MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)