Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 30-07-2018

Aquest mati s’han donat a conèixer els concerts de la Festa Major de Balaguer d’aquest any 2018, on destaca la recuperació del gran concert la setmana anterior a la Festa Major. Jarabe de Palo seran els protagonistes d’aquest concert previ, que serà el 3 de novembre, mentre que els Catarres i Gossos actuaran el cap de setmana del 8, 9, i 10 de novembre.

AETAPI i Autisme Espanya manifesten el seu absolut rebuig a la celebració de la conferència “L’autisme és recuperable”, programada pel proper 14 d’octubre al Ecocentre Pàmies Vitae de Balaguer.

Investigadors de la UAB demanen protegir de l’escalada la Cova Gran a Santa Linya per conservar les pintures.

L’associació de Comerciants de Balaguer organitza divendres 3 d’agost la 24a edició del Mercat de les Rebaixes d’estiu.

El balanç turístic del mes de juliol a les terres de Lleida, amb una ocupació del 50% augura una bona campanya, ja que les previsions apunten a una ocupació del 100% de cara a l’agost.

L’Associació Catalana de Municipis es va reunir aquet passat divendres amb la Consellera de Presidència, Elsa Artadi, per modificar la reforma local de la Llei de Racionalització de Sostenibilitat de l’Administració Local.

El projecte Museu al carrer inventaria 500 elements de patrimoni de la societat industrial en només 7 mesos. A la comarca de la Noguera trobem com a punts d’interès a Balaguer, Térmens, Camarasa i Sant Llorenç de Montgai.

Aquest divendres es va acabar el Programa JOVA Balaguer 2018, una iniciativa de dues setmanes de duració en la que joves d’entre 14 i 17 anys han realitzat un voluntariat per reparar indrets de Balaguer.

Aquest diumenge es va clausurar la setena edició del juliol de musica i poesia, on mes d’un centenar de persones van gaudir a l’església de santa maria de les franqueses, de l’homenatge al tenor Emili Vendrell.

El Club de Futbol Balaguer va jugar el passat dissabte el primer partit de pretemporada, un partit que va guanyar per 3-1 contra el Castellserà.

 

Descarregar! (19:52min / 9MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)