Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 01-08-2018

Aquest dimarts es van aprovar els pressupostos de Balaguer de l’any 2018. En aquest ple, que va estar marcat per la tensió arran del canvi de data i l’absència d’un regidor del PDCat, es van aprovar de manera inicial els pressupostos d’aquest any, amb els vots a favor de Esquerra, Balaguer Ara Si, la Cup, i l’abstenció del regidor no adscrit Albert Lopez.

Aquest estiu, fins a 3690 infants i joves participen en les diferents activitats de lleure que es fan a la comarca, consolidant La Noguera com la segona comarca de Lleida amb mes inscrits en aquest tipus d’activitats a l’aire lliure per darrera del Segrià.

Nou màster disponible a la Universitat de Lleida. Es tracta del màster en gestió de muntanya, el primer màster d’aquest tipus en tot l’estat, i que contarà amb la participació de diverses universitats.

Balaguer ha preparat un bus per visitar el Retaule de Sant Ermengol, que es representarà entre el 3 i el 7 d’agost a la Seu d’Urgell.

Aquest dimecres continua el cicle de monòlegs a la plaça del Teatre de Balaguer. Avui serà el torn de l’humorista Miguel Espejo.

L’Espai Orígens de Camarasa ha preparat ‘Escape Orígens’, un joc d’escapament com a nova proposta per fer submergir els visitants que ho desitgin d’una manera més trepidant en el món de la arqueologia.

El municipi d’Os de Balaguer s’agermana amb la vila d’Artà, a Mallorca, amb qui comparteix llaços històrics entre les abadies de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes i l’antic priorat de Santa Maria de Bellpuig d’Artà.

Aquest divendres el centre històric de Balaguer celebrarà la revetlla de Sant Salvador, amb un sopar popular i la tradicional festa amb sardanes, ball de gegants i música folk.

Xavier Pié & MACC porten aquest dissabte la seva música al tercer dels concerts del cicle Música sota les estrelles, que té lloc durant els mesos d’estiu i tardor al Parc Astronòmic del Montsec.

Aquest dijous se celebrarà al Consell Comarcal de la Noguera la primera de les dues jornades de formació Enegest, un programa informàtic perfecte per a empreses i particulars amb el que es pot controlar el consum i cost de l’energia, i detectar possibles formes d’estalvi.

Aquest cap se setmana arriba la 2na edició de la Bruixes Trail, una cursa nocturna per la muntanya de MontMagastre

 

Descarregar! (16:58min / 8MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)