Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 03-08-2018

Aquest divendres s’ha fet la foto oficial de les estades infantils de Balaguer, on també s’ha explicat el canvi en les activitats que els nens realitzen en les estades. A partir d’aquest any, els nens realitzaran diverses activitats educatives per començar a formar-los des de ben petits.

Avui s’està celebrant, des de les 9 del matí, el tradicional mercat de les rebaixes d’estiu al Passeig de l’Estació. Fins a les 8 del vespre, desenes de parades ompliran el Passeig amb productes de tot tipus amb un preu rebaixat.

Ahir es va retirar un niu de cigonya d’una de les torres d’enllumenat del camp de futbol de Balaguer pel perill imminent de la seva caiguda al carrer Urgell.

El proper divendres dia 10 d’agost passarà per Balaguer el 29è Cicle de Música als Castells Culturals de Catalunya, que aquest any tindrà com a protagonista la FUNDACIÓ AIMS, que està formada per professors i alumnes de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona, i que està dirigida per Peter Thiemman, violoncel•lista resident del Liceu de Barcelona.

En l’apartat esportiu, parlarem del partit de Copa Lleida que el Balaguer jugarà dissabte contra el Mollerussa, de la cursa de muntanya ‘Les Peülles’ i del programa Estiu Esport, ja que aquesta setmana s’han acabat dos de les activitats més emblemàtiques d’aquest programa de Balaguer: el Camp Base i el Camp II.

 

Descarregar! (20:09min / 9MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)