Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 27-08-2018

Els regidors dels grups a l’oposició de l’Ajuntament de Balaguer han presentat una al•legació conjunta als pressupostos municipals per l’any 2018. Josep Maria Roigé, líder del PDeCAT, assegura que aquesta al•legació té com a objectiu reduir les inversions pressupostades, ja que només queden quatre mesos per a acabar l’any, i es planteja sense voler aturar en cap moment el funcionament de la ciutat.

Aquest dimarts se celebrarà a Balaguer la primera de les tres sessions informatives organitzades pel Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord, on s’explicaran les subvencions LEADER per a empreses i emprenedors.

La Fira de Sant Bartomeu d’Artesa de Segre, celebrada aquest passat cap de setmana, va tindre gran èxit de públic amb prop de 15 mil visitants, Tambe aquest dissabte va tenir lloc el Mercat de les Puces de Montgai.

Unió de Pagesos reclama un canvi urgent en la gestió de la fauna salvatge.

El departament d’agricultura començarà a cobrar les noves taxes als pagesos que gestionen finques als marges del Segre i la Ribargorçana a partir de l’1 de setembre.

Un parapentista de 42 anys va resultat ferit greu després de patir un accident diumenge a la tarda, i va haver de ser evacuat en helicòpter a l’hospital de Tremp.

victòria del Club de Futbol Balaguer contra l’Artesa de Segre en el trofeu de la Fira de Sant Bartomeu.

Exit de participació del triatlo i quadratló que es van celebrar aquest dissabte a Balaguer.

 

Descarregar! (19:50min / 9MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)