Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 04-09-2018

Aquest dimecres es durà a terme “ El Mercat de la Ganga” com a acte de cloenda del “ Mercat dels Dimecres “que s’ha anat celebrant durant els mesos de juliol i agost al Carrer Major i al Carrer d’Avall. Aquest “Mercat de la Ganga” està Organitzat per l’associació de comerciants del centre històric.

L’associació de comerciants de Balaguer organitza el divendres 21 de setembre al parc de la Transsegre, la 1a Edició de la festa, “EL COMERÇ A LA FRESCA”. Aquesta festa és una proposta que neix de l’Associació de Comerciants de Balaguer 2021 amb l’objectiu de dinamitzar i consolidar el comerç de la ciutat, fent d’aquest esdeveniment sigui un aparador del comerç i dels serveis locals.

El nombre d’aturats augmenta en 11.594 per sones a Catalunya a l’agost, l’increment més elevat en aquest mes dels últims 7 anys. En relació al mateix mes de l’any passat, ha caigut un 4,19%. A les comarques de Lleida, la xifra de desocupats es va situar en els 18.467, 520 persones més que el juliol i un increment del 2,90%.

El mes d’agost acaba amb la quarta factura de llum més cara de la història, segons FACUA.

Les matriculacions de cotxes a Catalunya creixen un 20,5% a l’agost i un 23 % a la provincia, pel canvi de normativa del mesurament d’emissions.

Aquest dimarts comencen les proves d’accés a la universitat , les PAU de setembre, amb 5.431 matriculats, d’aquets 314 a Lleida.

Coincidint amb la celebració de l’any Fabra, Balaguer organitza diferents actes. Avui s’inaugurarà a les 8 del vespre l’exposició POMPEU FABRA, UNA LLENGUA COMPLETA. Seguidament tindrà lloc una conferència a la Sala d’actes a càrrec de JOSEP VALLVERDÚ, sota el títol EL MIRACLE DE FABRA.

Èxit de participació a les activitats de l’agenda Estiu Jove de Balaguer. Més de 7.500 persones han gaudit aquest estiu de les diferents activitats que s’oferien a Balaguer dins de l’agenda Estiu Jove.

32 equips participaran al VI Torneig de Futbol Formatiu Aleví Copa Cooperativa d’Artesa de Segre que es celebrarà els propers dies 8 i 9 de setembre al Camp Municipal d’Esports.

 

Descarregar! (18:35min / 9MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)