Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 05-09-2018

Balaguer recupera el tradicional Ball popular de la Galop.
Demà dijous dia 6 i el dimecres dia 12, tindrà lloc un taller per aprendre a ballar ‘La Galop de Balaguer’. Aquest taller es farà a la plaça del Museu a les 8 del vespre.

Aquest dimecres, “ Mercat de la Ganga” al centre historic. Durant el mercat s’obsequiarà a tots els clients que passin a comprar pels comerços de la zona.

El Govern destina 3.700.000 euros en ajuts per fomentar el consum de la fruita i la llet a les escoles

El Museu de La Noguera presenta aquest dimecres l’exposició, “Més enllà de la natura, més ençà de la ciutat. Pinzellades de la col•lecció d’art de l’Ajuntament de Balaguer” . En aquesta exposició s’hi podrà veure una selecció de més d’una trentena d’obres pertanyents a l’esmentat fons.

El XX Festival de Música de Tardor ORGUES DE PONENT I DEL PIRINEU 2018 constarà de quinze concerts. Al Monestir de les Avellanes actuaran el 14 d’octubre el duet aragonès Miscelánea, amb un concert d’oboè i orgue.

El Servei Comarcal de Català de la Noguera organitza nous cursos de català per a persones adultes. Aquest cursos poden ser presencials i on line. Tots aquest cursos s’iniciaran aquest mes de setembre i la matrícula es pot fer fins al 21 de setembre.

La 3a edició de la cursa de muntanya GERBTRAIL, tindrà lloc el diumenge 7 d’octubre i oferirà dos recorreguts, un primer de 24km i 1.100 metres de desnivell i un segon de 10 km i 450 metres de desnivell.

 

Descarregar! (16:01min / 7MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)