Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 06-09-2018

L’Ajuntament de Balaguer i el Consell Comarcal de la Noguera organitzen conjuntament un any més l’acte institucional en motiu de la Diada Nacional de Catalunya. L’acte d’engany tindrà lloc el dilluns dia 10 de setembre a l’església de Santa Maria i girarà al voltant de la figura d’en Pompeu Fabra en motiu de l’any Fabra.

L’AMI preveu un “nou embat judicial” contra els alcaldes després del primer aniversari de l’1-O. L’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, diu que estant pendents si ‘s’arxiva el cas o si s’inventen un delicte nou’.

Avui s’ha reunit novament el Col•lectiu Llibertat per fer la marxa sorollosa fins a l’estació de Balaguer, on s’han cantat cançons als viatgers dels trens. Durant la trobada també s’ha acordat la participació conjunta a la manifestació de la Diada amb els seus símbols distintius.

En l’àmbit de successos , l’accident d’un camió ahir a la C12f al terme de Balaguer , va obligar a tallar la via durant bona part del mati per poder efectuar les tasques de retirada i neteja de la calçada.

Neix el programa Orientació educativa, per promoure l’orientació de l’alumnat entre els centres i actuar pedagògicament per millorar l’orientació personal, acadèmica i professional

215 alumnes de la Noguera i el Segrià Nord participaran al projecte Futurs Emprenedors Rurals aquest nou curs escolar.

Aquest dijous, dia 6 de setembre, finalitza el període de preinscripció per als nous alumnes que vulguin entrar a l’Escola Oficial d’Idiomes de Lleida. A Balaguer, a banda d’angles, aquest curs s’incorpora el Francès.

Aquest dijous les Jornades de treball internacionals de disseny escènic i Performance que és fan Balaguer, mostraran el seu treball a les 7 de la tarda en un acte de cloenda obert al públic, al casal Lapallavacara.

Aquest dijous tindrà lloc un taller de dansa per aprendre a ballar ‘La Galop de Balaguer’. Aquest taller es farà a la plaça del Museu a les 8 del vespre i serà dirigit per Albert Bonet.
Térmens celebrarà aquest proper diumenge, la ‘1ª Trobada de plaques de Cava Vila de Térmens’ .

Aquest proper diumenge dia 9, tindrà lloc la tercera edició de la cursa de muntanya Les Peülles-Vilanova de la Sal, prova puntuable per la Lliga de la Noguera.

 

Descarregar! (21:07min / 10MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)