Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 12-09-2018

El curs escolar comença a la Noguera amb prop de 5.700 alumnes. A tota la demarcació hi ha matriculats gairebé 68.700 alumnes i 5.139 professors. El curs escolar ha començat aquest dimecres a educació infantil, primària i ESO i el divendres ho farà a batxillerat i FP.

Els preus pugen dues dècimes a l’agost i situen la inflació anual en el 2,2%. L’IPC es refreda perquè el cost dels carburants, els paquets turístics i els allotjaments hotelers augmenten menys que el mateix mes de l’any passat. D’altra banda, el preu de l’electricitat al mercat majorista s’ha enfilat aquest dilluns fins a màxims anuals, amb el preu del megawatt hora (MWh) a 79 euros.

Avui s’ha fet el sorteig d’un cap de setmana per a dues persones a l’edat mitjana dins el marc de la Festa, Harpia 2018, Balaguer Medieval.

Aquest dimecres té lloc un nou taller de dansa per aprendre a ballar ‘La Galop de Balaguer’. Aquest taller es farà a la plaça del Museu a les 8 del vespre i serà dirigit per Albert Bonet.

El municipi d’Os de Balaguer s’agermana amb la vila d’Artà, a Mallorca, amb qui comparteix llaços històrics entre les abadies de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes i l’antic priorat de Santa Maria de Bellpuig d’Artà.

La 32a cursa de la Diada de Térmens corona com a campions Pol Guillén i Eva Ribalta. La cita, organitzada per l’ACuDiT i l’Ajuntament de Térmens, ha aplegat un miler de participants entre totes les seves propostes.

 

Descarregar! (19:03min / 9MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)