Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 13-09-2018

Balaguer dóna avui inici a la Festa de l’Harpia que durant tot el cap de setmana omplirà la ciutat d’activitats lúdiques i culturals. Ho fa amb la conferència “Els rituals de mort al llarg de la història segons les col•leccions del Museu de la Noguera”. D’altra banda, els més petits podran gaudir per primer cop del joc de l’Harpieta, una de les novetats d’enguany.

La sisena edició del programa “Arrenca” per a la cerca d’oportunitats laborals, dirigit a joves i a empresaris del món rural, obrirà portes el proper 18 de setembre i fins el 25 d’octubre amb una quinzena de ponències i visites a empreses de la Noguera.

CCOO i UGT reclamen que es “garanteixi el poder adquisitiu dels treballadors” davant la pujada dels preus. D’altra banda, Facua calcula que rebaixar l’IVA de la llum al 4% suposaria un estalvi d’uns 130 euros anuals.

La Biblioteca Margariada de Montferrat de Balaguer adquireix 40 títols en l’àmbit de la literatura infantil i juvenil en la 36a edició de la Setmana del Llibre en Català. La biblioteca hi va assistir ahir juntament amb 86 biblioteques públiques més d’arreu del país.

Avui s’ha reunit novament el Col•lectiu Llibertat per fer la marxa sorollosa que avui ha acabat davant del Morter, a l’Avinguda Països Catalans.

Algerri dóna a conèixer el paisatge natural i el patrimoni històric de la Serra Llarga dins del projecte Espais Naturals de Ponent

El dia 22 de setembre del 2018 tindrà lloc el primer Campionat multiesportiu “L’esport ens uneix”. Es farà al pavelló Inpacsa.

El Centre de Promoció d’Activitats de Muntanya anul•la el Raid del Segre, previst per als dies 29 i 30 de setembre, per falta de temps per organitzar la prova.

‘La Vuelta’ passarà per Balaguer aquest divendres en la seva 19a etapa, que discorrerà entre Lleida i Andorra. Els ciclistes creuaran la ciutat cap a les 2 del migdia.

 

Descarregar! (28:31min / 13MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)