Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 27-09-2018

L’ajuntament de Balaguer començarà a licitar les primeres inversions previstes en el pressupost de 2018, les relacionades amb la taxa turística, un cop es formalitzi el préstec d’1,8 milions d’euros.

L’Oficina de Turisme de Balaguer fa un balanç molt positiu del nombre de visites a la ciutat durant la temporada d’estiu. En total es comptabilitzen més de 7 mil visitants durant el període d’estiu.

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha enviat als 786 municipis adherits una pancarta amb el lema ‘Republiquem’ per tal que els ajuntaments la pengin al balcó dilluns vinent, coincidint amb l’aniversari de l’1-O, a les 9 del matí. També es llegirà un manifest. D’altra banda, desenes d’alcaldes segueixen investigats per la fiscalia per haver cedit locals de votació.

L’Ajuntament de Balaguer es planteja donar a conèixer a la ciutadania la història republicana que s’amaga darrera l’escultura que el franquisme va instal•lar a la plaça del Mercadal, on s’hi ha va estar fins que hi va haver el primer alcalde de la democràcia.

JARC demana que s’ampliï el termini d’ajudes per al Pla Renove de la maquinària d’aplicació de purins

El CEI Balaguer organitza un nou Curs d’emprenedoria al Disseny, elaboració i presentació del pla d’empresa. El curs s’iniciarà el proper dia 15 d’octubre i serà impartit pel reconegut centre de formació Ilerna

En motiu del centenari del naixement de l’escriptor Manuel de Pedrolo, el Teatre Municipal de Balaguer acollirà l’obra HOMES I NO, el proper diumenge 7 d’octubre a les 7 de la tarda.

Avui s’ha reunit novament el Col•lectiu Llibertat Balaguer en una trobada on s’ha informat dels actes d’aquest cap de setmana i s’ha fet una marxa sorollosa fins al Pavelló Primer d’Octubre.

 

Descarregar! (31:10min / 14MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)