Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 29-11-2018

L’ajuntament de Balaguer treu a licitació l’arranjament integral de la urbanització del carrer Santa Maria, entre el carrer de la Botera i el carrer dels Arços.

L’ajuntament de Balaguer modifica les normes en sòl no urbanitzable per permetre l’ampliació de granges.

Ambar Technologies, una empresa de l’Aragó, farà properament prospeccions per buscar or i altres minerals al terme municipal de Balaguer i en altres indrets de la Noguera com Térmens i Menàrguens.

Salut promet una inversió de 100 MEUR a l’atenció primària mentre acosta posicions amb el sindicat Metges de Catalunya. D’altra banda, mestres, professors i estudiants també avui fan vaga per millorar les condicions laborals i la qualitat de l’ensenyament.

Els Mossos d’Esquadra posen en marxa a partir de dissabte 1 de desembre el programa Operatiu Estacional Grèvol, amb patrullatge de seguretat ciutadana uniformat i de paisà a l’entorn de les zones comercials.

La baixada de preus de l’electricitat i la gasolina al novembre deixen l’IPC en l’1,7%, sis dècimes menys que a l’octubre

12.000 bitllets d’Interrail gratis per a joves de 18 anys disponibles a partir d’aquest dijous. El tiquet servirà per viatjar durant un mes a com a màxim quatre estats de la Unió Europea

Balaguer uneix esforços per col•laborar, un any més, amb La Marató de TV 3, una de les accions més solidàries de l’any. S’han preparat diferents activitats i una festa a la plaça del Mercadal per al diumenge dia 16.

L’orquestra de corda de l’Escola Municipal de Música ha interpretat aquest matí al Teatre Municipal l’adaptació musicada del conte “Aladí i la llàntia meravellosa”, una activitat adreçada als alumnes de P3, P4, P5 i 1er de primària.

L’EFS Comtat d’Urgell i Associació L’Estel signen un conveni de col.laboració per dur a terme diferents activitats durant la temporada 2018-2019.

 

Descarregar! (28:04min / 13MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)