Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

informatiu 10-01-2019

Més de 8.500 persones han passat per la pista de gel que aquest any l’ajuntament ha instal•lat a la plaça del Mercadal. Des de l’equip de govern en fan un balanç molt positiu i asseguren que si l’any que ve continuen governant la pista de gel hi tornarà a ser.

La Noguera i la Ribagorça aragonesa col•laboraran en el manteniment i la reparació de la passarel•la de Mont-rebei. Descarten establir un calendari per a la reobertura del pont penjant a l’espera de reunir el finançament necessari

FGC tanca l’any 2018 amb els millors resultats de la seva història. La línia Lleida – La Pobla incrementa el nombre de validacions en un 6,8%.

L’ajuntament de Bellcaire d’Urgell preveu reformar el Parc Antoni Gaudí de la localitat per tal de condicionar aquest espai polivalent com a zona de passeig, estada per a lleure i pícnic, pràctica de l’esport i actes públics.

L’ajuntament de la Sentiu de Sió canviarà les finestres de l’escola Verge de la Guardiola de la localitat, actualment de fusta, per tancaments de PVC que permetran un millor confort i estalvi energètic.

La Diputació de Lleida ha fet una reserva de 2.300 tones de fundents destinades als ajuntaments en previsió de les gelades que han arribat i que es mantindran en les properes dates, segons indiquen els pronòstics meteorològics.

Els Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera organitzen unes sessions formatives per a professionals sota el títol “Desmuntem els falsos rumors i prejudicis sobre la diversitat cultural”.

El Patronat de Turisme participa conjuntament amb l’Associació de Càmpings de Lleida del 9 al 13 de gener a la fira Vakantie Beurs d’Utrecht, considerada com una de les més importants d’Europa

Per quart any consecutiu, la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer s’adhereix al Projecte Biblioteques amb DO.

El diumenge dia 13 de gener continua el cicle d’espectacles familiars EMBOIRATS, amb els “Contes de les mil i una nits” a càrrec de la princesa Xhahrazad, al Museu de la Noguera

 

Descarregar! (25:42min / 12MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)