Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

informatiu 08-02-2019

Els ajuntaments de Balaguer i Camarasa reclamaran millores a Endesa per augmentar la seguretat del Canal de Balaguer.

L’ajuntament de Balaguer remodelarà en la seva totalitat el parc infantil de la zona del col•legi Gaspar de Portolà. Els tècnics ja n’estan redactant el projecte.

Balaguer tallarà al trànsit el carrer de Santa Maria el proper dilluns per l’inici de les obres d’urbanització. Aquest fet obligarà també a desplaçar els contenidors d’escombraries de la zona

L’Associació de Comerciants de Balaguer celebra el seu Mercat de les rebaixes d’hivern al Passeig de l’Estació amb la participació de més de trenta establiments.

La consellera d’Empresa i Coneixement, M. Àngels Chacón visita aquest divendres la Noguera per participar en un dinar-col•loqui amb empresaris de la comarca.

Ponent Coopera realitzarà al mes de juny la primera Fira d’Economia Social i Solidària de Ponent. Aquesta es decidirà pròximament si es celebra a Lleida, Balaguer o Tàrrega

Un estudi encomanat per la Diputació data al segle VIII l’origen del castell d’Alòs de Balaguer. Una prova de carboni 14 realitzada confirma la datació de la fortalesa entre les més antigues de Catalunya

Demà es fa a Balaguer la primera de les activitats del Projecte Biblioteques amb DO. Es tracta del “Taller creatiu amb taps de suro i altres materials” adreçat a infants a partir de 5 anys

Aquest dissabte 9 de febrer tindrà lloc la cinquena edició del Festival Flamenco Fusió al Teatre Municipal a partir de les 7 de al tarda

El Centre d’Intepretació de l’Or del Segre acull diumenge el cinquè dels espectacles de l’Emboirats. En aquesta ocasió l’espectacle anirà a càrrec del Cirquet Confetti.

Balaguer acull diumenge l’acte Sabers populars i llibertat d’expresió. Hi parlaran Teresa Forcades, Josep Pàmies, Pep Riera i Martí Boada i hi cantaran noms com Lídia Pujol o Sílvia Tomàs.

El Club Futbol Balaguer visita aquest diumenge el camp del Lleida Esportiu Terraferma B, i el Balaguer B rebrà al municipal de Balaguer al Bell-lloch.

En bàsquet, el Sisvial Balaguer visita aquest diumenge a 2/4 de 6 de la tarda a la pista del Tremp, mentre que les fèmines del Q2 rebran al Reus, un rival directe a la taula classificatòria.

Balaguer acull aquest cap de setmana el XXVIII Campionat Territorial de Bàsquet organitzat per ACELL Lleida en el qual participaran 173 persones amb discapacitat.

Térmens celebra avui l’acte de lliurament de premis de la LLIGA PONENT 2018.

 

Descarregar! (29:22min / 13MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)