Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 13-02-2019

L’ajuntament de Balaguer ha contractat una empresa per començar a confeccionar un pressupost participatiu aquest mateix exercici. Aquest és un dels punts d’acord que es van pactar amb el grup de la CUP a l’hora d’aprovar el pressupost del 2018. Segons ha explicat aquest matí l’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, des de l’equip de govern ja han començat a treballar amb el pressupost del 2019 amb la intenció d’aprovar-lo abans de les eleccions municipals.

Les tres acusacions, la fiscalia, l’advocacia de l’Estat i l’acusació popular exercida per Vox exposaran els seus arguments en el tràmit de les qüestions prèvies, després que en la primera sessió ho fessin les defenses dels 12 acusats. No està previst que cap de les tres acusacions formulin cap al•legació, sinó que exposarà els arguments de rebuig de les exposades per les defenses.

Balaguer, Artesa de Segre i Bellcaire d’Urgell organitzen autobusos per anar a la manifestació unitària d’aquest dissabte 16 de febrer a Barcelona.

Un total de 75.132 alumnes duen a terme, entre avui i demà, les proves d’avaluació de 4t d’ESO. A Lleida son 3.819 alumnes. S’avalua l’assoliment de les competències bàsiques de matemàtiques, llengua catalana, castellana i estrangera, i de l’àmbit cientificotecnològic

El Col•legi de Periodistes celebrarà avui dimecres dia 13 el Dia Mundial de la Ràdio a Lleida. Comptarà amb la participació de 14 emissores, entre aquestes Ràdio Balaguer, amb una jornada de 12 hores de ràdio.

El proper dijous dia 14 de febrer a les 8 del vespre a la Biblioteca tindrà lloc la primera de les activitats del cicle Biblioteques amb D.O. per a públic adult de la nostra biblioteca. Concretament s’inicia el cicle amb l’espectacle “Las travesuras de Eros” a càrrec de Sandra Rossi.

El Riu Segre al seu pas per Balaguer, serà escenari aquest dissabte 16 de febrer la 6a edició del Campionat de Catalunya de Kayak Cros

L’edició 2019 de la Mitja Marató de Balaguer, un a prova puntuable pel circuit de Mitges de Ponent, ja compta amb prop de 650 participants. Un any més comptarà amb 3 modalitats, la Mitja Marató de 21 km i les curses de 10 i 5 km. La recollida de dorsals es realitzarà el dissabte 16 de 17.00 a 20.00 hores al pavelló de l’escola pública Àngel Guimerà, on també estarà situada la fira del corredor. També es podran recollir els dorsals el diumenge 17, de 8.30 a 10.00 hores.

17 medalles pel CEN BALAGUER aconseguides aquest passat cap de setmana al Meeting de Bourbonnais de Monluçon a (França)

 

Descarregar! (25:42min / 12MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)