Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 14-03-2019

Balaguer obre al públic el proper diumenge l’Espai Portolà. Es tracta d’un espai dedicat en aquests moments a Gaspar de Portolà tot i que més endavant l’objectiu de l’ajuntament és que l’espai també pugui donar a conèixer la història d’altres membres de la família Portolà i la relació que van tenir amb la ciutat.

L’Associació de Comerciants de Balaguer presenta als seus associats la ‘TARGETA ACB’. Es tracta d’una targeta que premiarà les compres a Balaguer i que sortirà al carrer el proper 26 de març

Quim Torra manté els llaços grocs, presenta al•legacions i demana a la JEC que reconsideri la seva ordre de retirada. El president del Govern veu “dificultat legal” per complir amb el requeriment de la Junta Electoral

La Diputació es reuneix amb els Bombers de Lleida per escoltar les seves reivindicacions. La corporació sol•licitarà una reunió amb el Conseller d’Interior per poder trobar-se en els propers dies

L’Ajuntament de Foradada denuncia als Mossos les pintades aparegudes a la localitat en què l’acusen de “racista”. El consistori qüestiona la capacitat del municipi per absorbir una quarantena de MENA però “mai s’han oposat”

L’ajuntament d’Àger licita les obres de millora del carrer Marquès, un vial ubicat al casc antic del municipi, pel mal estat del ferm i de les instal•lacions dels serveis d’aigua i sanejament.

Jordà projecta l’aprovació final del decret de dejeccions ramaderes pel Consell Executiu del 2 de juliol. El document es troba als despatxos del Departament de Territori perquè resolguin sobre qüestions ambientals.

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera ha organitzat la segona edició de la Jornada de Serveis Socials Bàsics de les Terres de Lleida, el proper 11 d’abril de 2019, al Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes, amb la previsió d’aplegar prop de 150 professionals de l’àmbit social.

L’Any Teresa Pàmies “reordenarà” l’obra de l’escriptora i posarà en valor la seva figura. Un simposi acadèmic i diverses reedicions de títols literaris, entre les activitats previstes. El centenari del naixement de Teresa Pàmies servirà per “reordenar” el llegat literari i documental de l’escriptora i activista i difondre’l arreu durant el 2019.

El Teatre Municipal de Balaguer ha acollit aquest dijous els quarts de final del XV Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta. Primària ha estat dominada per escoles de la comarca i secundària per l’IES Ciutat de Balaguer i l’Escola Pia.

L’Ajuntament de Balaguer i l’ABS de Balaguer organitzen aquest dijous a les 20h i a Lapallavacara, una xerrada-taller gratuïta sobre com elaborar un menú equilibrat, a càrrec de la dietista i nutricionista Naila Martínez.

El Club Esportiu l’Estel organitza el 6 d’abril una Cursa Solidaria en motiu del 25e aniversari de l’associació.

El Club Futbol Balaguer ha presentat aquest dimecres el Campus de Setmana Santa que l’entitat oferirà a jugadors de categoria Baby, Prebenjamí, Benjamí, Aleví i Infantil i que es realitzarà dels dies 15 al 18 d’abril coincidint amb l’horari de vacances escolars dels infants.

 

Descarregar! (30:40min / 14MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)