Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 21-03-2019

celebrada al consell comarcal de la Noguera. La iniciativa vol fomentar la relació entre joves i empreses per impulsar la inserció laboral.

El Departament d’Educació posarà en marxa un nou model d’FP dual el proper curs. Es dissenyarà un currículum únic per cada cicle formatiu, fet que permetrà que l’alumnat d’un mateix cicle pugui optar per la modalitat dual o per la formació en centres de treball segons les places i per tant, suposa una major flexibilitat organitzativa pels centres

Les diferents escoles públiques d’educació primària de Balaguer preparen les respectives Jornades de portes obertes. L’escola La Noguera, obrirà portes avui dijous a partir de les 15.30h.

El futur dels eixos comercials i les solucions digitals d’experiència de marca centraran la 3a Setmana del Comerç que tindrà lloc del 25 al 31 de març i a la qual se suma novament la ciutat de Balaguer.

Omple el teu cistell a Montgai, fes poble ! Aquest és l’eslògan de la nova campanya de l’ajuntament de Montgai conjuntament amb els botiguers del municipi per sensibilitzar la població de la importància del comerç local.

Les institucions lleidatanes, agents socials, cooperatives i productors constitueixen la Taula de seguiment de les campanyes agràries. La Generalitat descarta aquesta campanya ajuts per a albergs de temporers i obre la porta a habilitar-ne el 2020.

400 persones participaran a la 14a Trobada de Gent Gran de la Noguera a Térmens, prevista per al proper 30 de març. La jornada servirà també per presentar i batejar els dos nous gegants comarcals, el Catxipanda i la Trini.

Aspid guardona les empreses i persones més compromeses amb la discapacitat. Entre d’altres, reconeix l’empresa d’Àger dedicada a esports d’aventura ‘Entrenuvols’

L’ajuntament de Balaguer precisa monitors esportius i socorristes aquàtics per a la temporada d’estiu. Més informació i inscripcions al taulell d’anuncis de la web de l’ajuntament de Balaguer

Aquest diumenge, 24 de març, es fa la Cursa de la Nòria de Torrelameu. Es tracta de la 7a edició i un any més comptarà amb dos recorreguts mixtes de 5 km i 10 km.

El congost del Mont Rebei serà escenari el proper diumenge del King ’s Canyon – Sup South Pyrenées, una prova no competitiva de SUP amb dos recorreguts diferents.

 

Descarregar! (25:55min / 12MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)