Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

informatiu 22-03-2019

L’ajuntament de Balaguer no ha rebut encara cap requeriment per retirar el llaç groc de la façana, segons ha avançat aquest matí l’alcalde Jordi Ignasi Vidal. La Generalitat els ha hagut de retirar avui a requeriment de la JEC. L’alcalde ha avançat també que seran retirats durant la campanya electoral pel fet de ser l’ajuntament col•legi electoral.

La popular il•lustradora Roser Capdevila serà la padrina de la 4a edició de l’Encontats de Balaguer. El mercat del conte infantil tindrà lloc el diumenge 7 d’abril a Balaguer

L’ajuntament de Balaguer i l’Ajuntament d’Os de Balaguer signen un conveni per al suport i assessorament en els equipaments patrimonials d’aquest municipi a través del Museu de la Noguera.

La Noguera finalitza el desplegament dels nous contenidors de la recollida selectiva a tota la comarca inclosa la capital, Balaguer. Els resultats, des de l’inici de la implantació del nou sistema a finals d’octubre, continuen sent positius.

El Centre d’Interpretació de l’Or del Segre participa del 22 al 24 de març, al saló de turisme “B-Travel” de Barcelona. També hi és present l’oferta turística més completa de les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida.
El Parc Astronòmic Montsec (PAM) i l’empresa turística Tu i Lleida guardonats en els Premis Alimara de Turisme per la iniciativa d’èxit de l’astroturisme al Montsec

El Museu de la Noguera acollirà del 22 de març al 22 de juny l’exposició “A TOTA MÀQUINA. El cas del tren de Tàrrega a Balaguer (1907-1931) L’exposició s’inaugurarà aquest divendres a les 20:30

La Xemeneia, Espai de Dansa Moviment i Creació, realitzarà aquest dissabte la 7a Mostra de Dansa “Ciutat de Balaguer” al Teatre Municipal, on ens presentarà l’espectacle IDENTITATS

Aquest diumenge continuen les activitats dins la programació de ‘L’any dels llops’ amb la sortida ‘La fugida de Pere Forné per la séquia del Cup’. Anirà a càrrec de la doctora en història, Helena Kirchner de la UAB.

Demà dissabte tindrà lloc el Pregó de Setmana Santa de Balaguer, a càrrec de José Manuel Gómez, a l’església de Sant Josep a les 8 del vespre.

Aquest diumenge es fa la tradicional Matança del porc a Montgai. Les activitats començaran, però, ja començaran demà dissabte a partir de les 4 de la tarda, moment en què es realitzarà el mandongo.

300 escolars participen en la 25 edició de la FIRA JOCS POPULARS DE PATI celebra aquest matí al pavelló Inpacsa.

El primer equip del Club de Futbol Balaguer rep aquest diumenge al Vilanova i la Geltrú.

En bàsquet, el Sísvial rep la visita d’un rival difícil, el Bellpuig.

La 7a Cursa de la Nòria de Torrelameu espera aquest diumenge més de 300 participants

 

Descarregar! (39:23min / 18MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)