Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

informatiu 10-04-2019

L’ajuntament de Balaguer reclama a l’INCASÒL que ampliï el polígon industrial Campllong després que només quedin a la venda dos parcel•les.

147 professional de l’àmbit social participaran demà en la II Jornada de Serveis Socials Bàsics de les Terres de Lleida organitzada per l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera. Se celebrarà al Monestir de les Avellanes.

Aquest dimarts va tenir lloc una reunió amb les operadores de Lleida per a la implantació de la fibra òptica. S’ha informat que s’està treballant en 62 municipis i 50 polígons en una primera fase

Una quarantena de tècnics de les oficines de turisme participen en una jornada de formació per millorar la gestió de les destinacions turístiques per mitjà de les xarxes socials

Prop del 59% de les reclamacions de consum a la demarcació de Lleida es resolen per la via de la mediació o de l’arbitratge. Durant el 2018 l’Agència Catalana del Consum va atendre prop de 4.000 consultes

El reciclatge d’envasos el 2018 va tornar a créixer a Catalunya i es va situar en xifres de rècord.

Agricultura promou la biomassa agroforestal com a font d’energia renovable en les explotacions agràries amb una guia orientativa i els ajuts a la mitigació del canvi climàtic

L’Ajuntament de Balaguer ha publicat al tauler d’anuncis l’oferta pública de places de monitor de lleure per a la temporada d’Art Estiu 2019. Els interessats cal que presentin una instància al registre general de l’Ajuntament.

Aquest vespre, a 2/4 de 8, la Biblioteca de Balaguer acull el quart taller del cicle Educar amb coaching amb el títol “Autoestima saludable: el poder de l’elogi” a càrrec de Blanca Sisó.

Aquest dissabte tindrà lloc al Casal Lapallavacara de Balaguer l’activitat SANT JORDI A LA COVA DEL DRAC amb un taller i el conte sobre la llegenda de Sant Jordi.

 

Descarregar! (23:57min / 11MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)