Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 23-05-2019

Balaguer convoca la vuitena edició dels premis Ziryab de creació musical i literària, un certamen que pretén incentivar la producció artística i ampliar el repertori de relats breus i composicions per a conjunts instrumentals infantils. Enguany els textos hauran d’estar basats en el tema dels llops

Balaguer obre als usuaris el nou parc infantil de la plaça Joaquima de Vedruna, on l’ajuntament ha fet una reforma integral de tot l’espai.

El Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima de la Diputació de Lleida, obre el termini de presentació de propostes. Uns 120 municipis de la demarcació podran finançar projectes

La Diputació de Lleida presenta l’oferta d’ecoturisme a turoperadors especialitzats d’alemanya en el marc d’un Workshop que ha tingut lloc aquest dimecres a Olot

El Punt de voluntariat del Consell Comarcal de la Noguera organitza el curs “com demanar subvencions”.

L’Escola Agrària de Vallfogona de Balaguer acull aquest dijous una jornada tècnica ‘Reducció de l’ús dels sulfits en enologia’.

L’Ajuntament de Balaguer, amb la col•laboració de l’ABS de Balaguer organitza avui, a les 20:00h i al casal Lapallavacara, el taller de cuina gratuït “Esmorzars Saludables”.

La Biblioteca Margarida de Montferrat acull avui, a les 19.30 h, la xerrada ‘Auxili, el meu bebè no para de plorar! què puc fer? Consells per a les famílies. Com podem prevenir el maltractament infantil per sacsejament?”

Aquest vespre, a les 21 h, tindrà lloc al casal cívic de Balaguer un recital de final de Grau Superior de Júlia Reixachs, acompanyada al piano per Jordi Castellà.

Demà divendres té lloc la Diada Olímpica “Ciutat de Balaguer” adreçat a l’alumnat de secundària.

El Club Bàsquet Balaguer organitza el dissabte dia 1 de juny la tercera Gran Festa i un sopar final de temporada.

 

Descarregar! (21:58min / 10MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)