Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 19-06-2019

L’ajuntament de Balaguer avançarà els diners perquè el departament d’Ensenyament acabi el col•legi Mont-roig. L’ajuntament assumirà inicialment el cost de les obres, que Ensenyament acabarà pagant un cop certificades.

Ensenyament preveu ampliar l’IES Ciutat de Balaguer i l’IES Alamatà. També es preveuen obres de millora a l’escola La Noguera i al col•legi Gaspar de Portolà

Jordi Ignasi Vidal renuncia a ser a la Diputació perquè, diu, es deu als balaguerins. Estefania Rufach i Joan Talarn, possibles candidats a presidir l’ens provincial

L’assemblea de ‘Noguerament Bo’ acorda accions per dinamitzar el consum de productes de la comarca. El Consorci s’ha reunit amb els productors adherits per concretar quines seran les actuacions a realitzar

Avui dimecres tindrà lloc el lliurament de premis del 6è concurs de vídeos d’Experiments de pel•lícula a Balaguer. Hi han participat 43 vídeos de tots els nivells de 7 centres de primària i 3 de secundària de Balaguer i comarca.

Un estiu més, l’àrea de Joventut de l’Ajuntament ha organitzat pels mesos de juliol i agost activitats d’oci per a joves i no tan joves. El ‘Música i Tapes’ , el cicle de ‘Monòlegs’ o les ‘Zumba Fluor Parties’ són algunes de les propostes d’enguany.

El proper dilluns dia 24 de juny, coincidint amb la festivitat de Sant Joan, l’Oficina de Turisme de la Baronia de Rialb ha preparat una nova edició de ‘la Ruta del Romànic’, un itinerari guiat que consisteix en visitar diferents esglésies romàniques de la Baronia de Rialb per a donar a conèixer el ric patrimoni cultural del municipi.

El pròxim dissabte 29 de juny Balaguer acollirà la VII Diada bastonera, una jornada de trobada i germanor entre les colles que comparteixen afinitats, inquietuds i complicitats.

Aquest diumenge 23 de juny tindrà lloc a Tartareu la 2a prova de Cross Country de l’Open de Lleida.

 

Descarregar! (24:30min / 11MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)