Dissabte 06 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

TelegramConcurs
Participa al concurs del Fent Ruta.Concurs
PREGUNTES SOBRE LES RESTRICCIONS D'ACTIVITATS PER LA COVID-19.
Ajuntament de BalaguerRÓdio a la carta

Informatiu 21-06-2019

Balguer té previst celebrar durant la primera setmana del mes de juliol el ple del nou cartipàs en el qual es defineix com queden distribuïdes les diferents àrees i els seus responsables.

El JULIOL DE MÚSICA I POESIA arriba a la 8a edició amb quatre concerts. L’església de Sant Domènec i el monestir de les Franqueses de Balaguer seran novament els emplaçaments d’aquesta proposta cultural.

L’ajuntament de Balaguer té previst iniciar la propera setmana les tasques de neteja de les pintades del Monestir de Santa Maria de les Franqueses. L’actuació compta amb un pressupost aproximat de 8.500 euros.

Fins el proper 25 de juny es poden fer les votacions populars del 2n Concurs “Flors als balcons” que aquest any es fa extensiu a tota la ciutat amb noves categories. Pel que fa als premis del jurat, les votacions es tanquen aquest divendres.

Aquest divendres 21 de juny torna a Balaguer la ‘Nit de llegendes’. L’activitat consta d’un recorregut amb dues sessions pel Centre Històric de Balaguer de la mà de Maria Bullfarines, amb la narració de llegendes relacionades amb els ‘Premis Ziryab’ i ambientat musicalment pels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Balaguer.

Interior demana molta precaució en el cap de setmana “més perillós de l’any” pels petards, els incendis i l’alcohol

Catalunya tindrà 1.348 punts de venda de petards per Sant Joan.
Les casetes i locals són lleugerament menys que l’any passat. Lleida en tindrà 95.

Els fabricants i majoristes de petards confien que les vendes d’aquest Sant Joan creixeran prop d’un 3%. La revetlla en diumenge i les bones previsions meteorològiques, claus de l’optimisme del sector

Torna la tradicional coca Sant Joan. Les de fruita seran novament les més venudes. A la província de Lleida s’espera vendre gairebé 200 mil coques de Sant Joan.

Aquest proper diumenge 23 de juny, Balaguer celebrarà la Diada de Corpus.

L’espectacle Els fills de Drako i els Diables de Balaguer, Lleida i Alcarràs, protagonistes de la revetlla de Sant Joan a Balaguer.

 

Descarregar! (42:32min / 20MB)


   

 
Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)