Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 04-09-2019

Els Agents Cívics de Balaguer fan durant aquests dies una anàlisi de les illes de contenidors de la ciutat per saber si es recicla bé i si cal augmentar la freqüència de recollida selectiva.

S’inicien les obres de la coberta de la piscina de Balaguer que tindrà una important remodelació a nivell estètic, funcional i d’equipaments. Les inscripcions per la temporada de piscina coberta es van obrir aquest dilluns.

Balaguer acollirà aquest dijous una trobada de grups de la Taca d’Oli, que integra diversos grups de gent que com el Col•lectiu Llibertat de Balaguer, es reuneixen setmanalment als seus municipis per reclamar la llibertat dels Presos Polítics.

L’ANC triplica les inscripcions a la manifestació de la Diada i arriba a les 180.000. L’entitat afirma que s’han venut 205.000 samarretes i que ja hi ha programats 700 autobusos.

Aquest dijous es presentarà a Balaguer i la comarca de la Noguera el Debat Constituent, que vol ser una eina per acostar un procés participatiu transversal, inclusiu i plural a tota la societat.

Gerb torna a reclamar al Govern que engegui la torre del repetidor de televisió. La Generalitat s’hi va comprometre fa 5 anys, però continua apagada i la part antiga de la població té problemes de senyal.

El president de la diputació de Lleida Joan Talarn inaugurarà aquest divendres a Bellcaire d’Urgell les obres de millora de la plaça de la Urbanització Gaudí

El ‘Mercat de la Ganga’ clou aquest dimecres ‘Els Mercats d’Estiu a la fresca’ que s’han fet durant l’estiu al Centre Històric de Balaguer tots els dimecres

La Nit de la Sardana 2019, que enguany es celebrarà el 16 del novembre a Bellcaire d’Urgell, escalfa motors. El passat dimecres es va fer la primera trobada entre l’Ajuntament de Bellcaire d’Urgell i la Federació Sardanista

El GAL Noguera Segrià Nord organitza jornades per difondre el projecte Futurs Emprenedors Rurals. A la Noguera es farà aquest dijous dia 5 de setembre al Consell Comarcal de la Noguera.

Els balaguerins Joan Blau i Xavier Monge seran els protagonistes, aquest dissabte, d’un nou concert del cicle Música sota les estrelles al Parc Astronòmic Montsec.

Aquest dissabte a la Cova Gran de Santa Linya s’hi fa el Concert Cova Gran.
Aquest any hi actuarà Elvis Tribute Band,

El diumenge 8 de setembre tindrà lloc a l’embassament de St. Llorenç de Montgai, la Xa edició de la Travessia al pantà de St. Llorenç organitzada pel CEN Balaguer, amb proves de 250 m, 1100 m, 3200 m i la Pantathó 7.0 de 7000 m.

 

Descarregar! (35:23min / 16MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)