Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Informatiu 05-09-2019

Aquest dijous s’ha presentat la primera jornada d’estudis Rei Pere el Cerimoniós en motiu de la commemoració del naixement del rei Pere III a Balaguer ara fa 700 anys. La jornada es farà el dia 13 a la sala d’actes de l’Ajuntament de Balaguer,coincidint amb l’nici de l’Harpia.

Balaguer acull aquest dijous una trobada de grups de la Taca d’Oli, que integra diversos grups com el Col•lectiu Llibertat de Balaguer que es reuneixen setmanalment als seus municipis per reclamar la llibertat dels Presos Polítics

Balaguer torna a organitzar tallers per aprendre a ballar ‘La Galop de Balaguer’ Aquets tallers es faran els dies 3,5 i 12 de setembre a les 8 del vespre a la plaça del Museu.

Balaguer sorteja per segon any consecutiu un cap de setmana per a dues persones a l’edat mitjana en el marc de la Festa Harpia 2019. Balaguer medieval

Bellcaire d’Urgell celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major plena d’activitats per a tots els públics i amb el Corretapes i el 1r Concurs de Coca d’Escalivat com a actes destacats.

Montgai, inicia aquest divendres la seva festa Major, a les 9 del vespre, amb una sardinada popular i rom cremat organitzada pel comerç del poble. És un dels actes destacats, juntament amb el mercat de les puces, amb un concert vermut.

El diumenge dia 29 de setembre es celebrarà la 19a Fira d’Entitats de Balaguer amb la participació de més d’una cinquantena d’entitats i associacions

Térmens celebrarà aquest proper diumenge, la ‘2ª Trobada de plaques de Cava Vila de Térmens’.

Térmens acollirà el 11 de setembre la 33a Cursa de la Diada. La cursa començarà a les 9 del matí i comptarà amb diferents proves a més enguany la cursa coincideix amb el 15è Campionat de Policies i Bombers, i amb la 17a Caminada Nòrdic Walking.

El Club Esportiu los Gessers d’Algerri ha organitzat, pel diumenge 13 d’octubre, la Cursa del Dúgol, que enguany arriba a la seva quarta edició. La cita serà puntuable per a la Lliga Ponent i ja ha obert el període d’inscripcions.

Inscripcions obertes per a la marxa de l’Esparver Cendrós que es farà el 29 de setembre i organitzada pel Club Centre Excursionista Bellcaire d’Urgell

 

Descarregar! (33:50min / 16MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)