Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

informatiu 12-09-2019

El curs escolar ha començat aquest dijous 12 de setembre, per als alumnes de l’etapa de primària i secundària, uns 5400 a la comarca de la Noguera. Els cicles formatius de grau superior començaran el 18 de setembre.

A la demarcació de Lleida són més de 75.000 els alumnes que han començat, uns 700 menys que l’anterior. A nivell de Catalunya són prop d’1.300.000 alumnes, i el sistema públic suma 723 mestres i professors, 8 instituts nous i obren 25 instituts escola.

D’altra banda avui també comencen l’activitat l’escola de Música i la de gimnàstica rítmica. L’Espai de dansa la xemeneia ho farà dilluns.

El passat dimarts es va fer l’acte institucional de la Diada a Balaguer que va omplir de públic l’església de Santa Maria. Diferents actuacions i els parlaments es van combinar amb el record a Teresa Pàmies, Joan Brossa, la Colla de Sabadell i els 125 anys de l’assemblea a Balaguer de La Unió Catalanista. L’acte es va avançar a la jornada de la diada per no coincidir amb la manifestació de Barcelona, on l’independentisme va reclamar “unitat estratègica” en una concentració amb una mobilització més baixa que anys anteriors.

Balaguer posa a partir d’avui a disposició dels ciutadans vestits medievals en lloguer per assistir a l’Harpia els dies 13, 14 i 15 de setembre. Es llogaran al local habilitat al carrer d’Avall i es podrà escollir entre vestits usats i nous a estrenar.

Rossana Montané, de Balaguer, ha estat la persona afortunada que ha guanyat el sorteig de l’experiència immersiva medieval, amb el grup de recreació Fets Històrics durant l’Harpia 2019.

Balaguer organitza avui el darrer taller per aprendre a ballar ‘La Galop de Balaguer’ Aquets tallers es farà a les 8 del vespre a la plaça del Museu.

L’exposició de la 5a Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida arriba a Balaguer. Aquesta exposició s’inaugura aquest dijous a 2/4 de 8 i es podrà veure fins al 15 d’octubre a la Sala d’exposicions de la Paeria de Balaguer

Ivars de Noguera celebra aquest cap de setmana dels 14 i 15 de setembre la XII Fira tast del Prèssic. El pavelló del municipi acull una exposició de les diferents varietats així com dels derivats d’aquest producte.

El Castell del Remei inicia la temporada amb molta activitat. Diumenge inaugurarà l’exposició ‘Roba de Blanc’ de la Col•lecció Victòria Antó d’aixovar antic

El proper diumenge 15 de setembre es celebrarà la 8ª concentració aeronàutica de Tiurana

La Cursa de la Diada celebrada aquest dimecres torna a instal•lar-se en l’exel•lència amb 800 participants i triomfs de Pol Guillén i Eva Ribalta

 

Descarregar! (38:00min / 17MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)