Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

informatiu 17-01-2020

Balaguer celebra la Festivitat de Sant Antoni Abat amb els tradicionals Tres Tombs a la plaça del Mercadal en què han participat de 102 tractors i 6 carrosses. Seguidament s’ha fet un dinar de germanor i ball al pavelló Molí de l’Esquerrà.

Aquest dissabte es fa a Reus l’acte de relleu de Balaguer com a capital del Basquet català.

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova ha fet 167 intervencions amb el robot quirúrgic Da Vinci. La màquina permet més precisió en la cirurgia prostàtica, ginecològica i en la cirurgia general d’alta complexitat.

El Servei Meteorològic de Catalunya informa que, després de setmanes amb estabilitat atmosfèrica, es preveu un canvi de tendència en forma de més fred, precipitacions i una alteració de l’estat de la mar a partir de diumenge

Avui es fa a la Biblioteca Margarida de Montferrat, a les 18.00 h, la presentació del llibre i taller ‘Kiny & Pump: Il•luminen carrers!’ a càrrec d’Edurne López

També aquest divendres tindrà lloc al Teatre municipal de Balaguer el concert de Pau Figueres quartet, dins del cicle ‘A escena’.

La comarca de la Noguera continua celebrant el cap de setmana la festivitat de Sant Antoni Abat.

Térmens celebra la Festa Major a partir de dissabte amb la Festa de les Cassoles al migdia.

També és Festa Major a Torrelameu. Els actes començaran el dissabte a les 11 del matí un taller infantil tot i que el tret oficial de sortida no serà fins a les 8 del vespre amb la Tamborinada.

Aquest dissabte el municipi d’Ivars de Noguera també celebra la seva Festa Major d’hivern,

 

Descarregar! (30:11min / 14MB)   


RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)