Diumenge 26 de Maig
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

14-03-2019

L'ajuntament d'Àger licita les obres de millora del carrer Marquès del casc antic de la localitat per millorar el deteriorat estat del ferm de la via i adaptar-la al projecte de regeneració urbana que s'ha dut a terme els darrers anys

L'ajuntament d'Àger licita les obres de millora del carrer Marquès, un vial ubicat al casc antic del municipi, pel mal estat del ferm i de les instal•lacions dels serveis d'aigua i sanejament. 
 
El carrer Marquès presenta actualment un ferm de formigó, sense voreres ni  altres elements urbanístics. Aquest paviment de formigó es troba en molts trams fissurat i esquarterat, fet que provoca ensopegades per als vianants i formació de tolls quan plou. 
 
A més, la xarxa de clavegueres així com la d'aigua potable encara està formada per tubs de fibrociment i la intenció de l'ajuntament és substituir-la per materials més actuals. S'evitaran així pèrdues d'aigua i les filtracions existents actualment en alguns soterranis dels edificis del carrer. 
 
Les obres és previst que comencin un cop adjudicat el projecte i estiguin finalitzades en un termini de 3 mesos. 
 
La licitació compta amb un pressupost de 75.000 euros que l'ajuntament preveu sufragar, en part, gràcies a l'ajuda de l'1,5% Cultural, tal i com ja va fer amb el condicionament d'altres carrers del municipi, sufragats amb fons Feder dins del programa 'viu al poble'. 
 

Altres notícies comarcals

»Un total de 10.845 votants estan cridats aquest diumenge a les urnes per decidir qui serà el nou alcalde de la ciutat durant els propers quatre anys. A la capital de la Noguera opten a l'alcaldia vuit candidatures

»L'Assolellats de Balaguer ha omplert aquest diumenge el parc del al barri del Secà de Balaguer. L'espectacle de dansa infantil UN DIA de la companyia Roseland Musical s'ha pogut veure en dos passis, a les 12h i 13h.

»L'Escola Municipal de Música ha fet aquest dissabte el Concert de Primavera on s'ha presentat la cançó SomMúsica composada pels professors del centre i inspirada en la campanya SomRiu Balaguer.

»Un apoderat d'un altre partit amenaça un membre de Junts per Balaguer quan aquest li recrimina la seva presència a la porta del col·legi electoral de LaPallavaCara, entenent aquesta presència com una coacció als votants

»Aquest dissabte té lloc el segon torneig 'l’esport ens uneix' al pavelló d'Inpacsa de la ciutat de Balaguer amb la participació d'un centenar d'esportistes i voluntaris

»Balaguer celebra aquest dissabte el VIII MERCAT DEL VELL i la FESTA DEL COMERÇ JUST I FINANCES ÈTIQUES durant tot el dia al passeig de l'estació.

»L'Associació Reintegra i l'Ajuntament de Balaguer signen un conveni de col·laboració pel projecte Singulars. El conveni l'han signat l'alcalde Jordi Ignasi Vidal i Gemma Gallart, presidenta de l'Associació a les terres de Lleida.

»Un total de 10.845 balaguerins i balaguerines estan cridats aquest diumenge a les urnes per decidir qui serà l'alcalde de Balaguer durant els propers quatre anys. Pel que fa a les europees estan cridats a les urnes una mica menys de votants, 10.786.

»Balaguer celebra dissabte la FESTA DEL COMERÇ JUST I FINANCES ÈTIQUES organitzada per l'Associació DÓNA PAS i en la qual s'inclou el VIII MERCAT DEL VELL.

»L'assolellats de Balaguer arriba aquest diumenge al barri del Secà de Balaguer. L'espectacle de dansa infantil UN DIA de la companyia Roseland Musical es podrà veure en dos passis (12h i 13h) al parc del Secà

»L'Escola Municipal de Música presentarà aquest dissabte, en el marc del seu Concert de Primavera, la cançó SomMúsica. La peça, que han compost els professors del centre, està inspirada en la campanya SomRiu Balaguer.

»Aquest dijous al Casal la Pallavacara va tenir lloc el taller d'Esmorzars Saludables a càrrec de la dietista i nutricionista Patricia Munera, L'objectiu del taller es disminuir el consum de sucres i productes processats


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt