Dijous 21 de Març
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

15-03-2019

El Freedom Festival de Torrelameu omplirà d'actes i concerts aquesta localitat de la Noguera el dissabte 16 de març. Hi passaran noms com Buhos, Doctor Prats o Avstral. Els beneficis aniran destinats a la Caixa de Solidaritat

Torrerlameu té a punt una jornada festiva per al dissabte 16 de març. Es farà sota els noms de Diada per la Llibertat i Freedom Festival i omplirà la vila d'espectacles, actuacions i concerts amb noms de primer nivell.
 
La presentació de la ‘Diada per la llibertat’es va fer ahir a la sala de premsa de la Diputació, i va anar a càrrec de l’alcalde de Torrelameu, Carles Comes; i dels organitzadors, Oriol Puig i Adrià Codina.
 
Dels motius que han portat a fer aquesta diada n'han parlat avui per Ràdio Balaguer els organitzadors Oriol Puig i Adrià Codina. 
 
Àudio...
 
La diada es dividirà en dues parts, una de tarda i una de nit, segons expliquen, per tal de poder arribar a tots els públics. 
 
Àudio...
 
Els actes començaran a les 5 de la tarda a la Sala d'Actes de l'Ajuntament amb un espectacle de màgia a càrrec de Màgic Ferran, Mag Centenarius i Mag Adriaco. 
 
A les 6 de la tarda es farà l'espectacle 'Avui ... pollastre' a càrrec del Pallasso Puffy i Didi. 
 
A les 7 s'ha programat una cantata amb els Cantaires de Ponent, Cor Plaça Paeria de Lleida, seguida de l'actuaciú musical 'La cançó de bona nit' i la presència de Joan BonaNit, vingut des de la presó de Lledoners. 
 
Per tots aquests actes programats per la tarda s'ha establert com a preu 'la voluntat'. 
 
A partir de les 10 de la nit i al Camp de Futbol de la vila començaran els concerts, que aniran a càrrec dels grups Buhos, Doctor Prats, Avstral i l'actuació dels djs Lo Puto Cat i Tropical Riots PD'S. 
 
Per al concert, les entrades s'estan venent de forma anticipada al preu de 12 euros i es poden comprar a l'ajuntament de Torrelameu i a la Rosaleda de Balaguer, a més de Lleida i Torrefarrera. 
El mateix dia del festival es podran comprar a taquilla, fins exhaurir-les, al preu de 15 euros. Els concerts, tot i ser al camp de futbol es faran dins una carpa instal•lada per l'ocasió. A més, hi haurà servei de Food Trucks. 
 
De la venda d'entrades també n'ha parlat Oriol Puig avui per Ràdio Balaguer. 
 
Àudio... 
 
Des de l'organització també han ressaltat que els menors de 16 anys podran accedir al festival, sempre i quan vagin acompanyats d'un adult responsable i amb l'autorització pertinent, que es pot descarregar al web freedomlleida.com
 
Els beneficis obtinguts, tant als actes de la tarda com en els concerts de nit, es destinaran a la Caixa de Solidaritat de l'Associació Catalana de Drets Civils.
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatiu 13-03-2019

Altres notícies comarcals

»El Diumenge 24 de març, continuen les activitats dins la programació de 'L'any dels llops'. Hi ha prevista una sortida sota el nom de 'La fugida de Pere Forné per la séquia del Cup', guiada per la doctora en història Helena Kirchner

»L’ajuntament de Balaguer precisa monitors esportius i socorristes aquàtics per a la temporada d'estiu. Més informació i inscripcions al taulell d'anuncis de la web de l'ajuntament de Balaguer

»El Centre d’Interpretació de l’Or del Segre a punt per participar, del 22 al 24 de març, al saló de turisme “B-Travel” de Barcelona

»Balaguer celebra avui el Dia Mundial de la Poesia amb la representació a les 8 del vespre a la Biblioteca Margarida de Montferrat de l'espectacle

»Comencen les Jornades de portes obertes a les diferents escoles de Balaguer. El primer centre en dur a terme la seva jornada de portes obertes és l'escola Àngel Guimerà, avui dimecres a partir de les 15.30h.

»Aquest dimecres torna a obrir al públic la zona de la fonoteca i la secció infantil de la Biblioteca Margarida de Montferrat, després d'uns dies en què s’ha realitzat un canvi de l’enllumenat i una nova distribució de l'espai.

»La Coral de l'escola Mont-roig participa al concert 'So de Lluna' de Petaca. Les veus es van deixar sentir a l'auditori Enric Granados de Lleida

»Antonio Ayguadé convoca eleccions a la presidència del CF Balaguer. Les candidatures ja es poden presentar a les oficines del club

»El Diumenge 24 de març continuen les activitats dins la programació de 'L'any dels llops'. 'La fugida de Pere Forné per la séquia del Cup'. Es farà una sortida a càrrec d'Helena Kirchner de la UAB.

»L'ajuntament de Balaguer du a terme tasques de manteniment a l'escultura l'Escull. S'hi aplica un tractament per protegir la superfície

»La Fira Trenca cadenes, que es farà a Balaguer el 31 de març, permetrà fer el canvi de companyia de serveis bàsics (llum, telefonia, banca i assegurances). L'objectiu és trencar amb el model econòmic actual.

»Les diferents escoles d'educació primària de Balaguer preparen les respectives Jornades de portes obertes de cara a la preinscripció del curs escolar 2019-2020.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt