Dilluns 16 de Setembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

07-06-2019

La gent gran de la Noguera prepara la seva participació al Congrés de la Gent Gran de Catalunya. El passat divendres 31 de maig va tenir lloc una trobada amb els diferents sectors.

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera va convocar el passat divendres 31 de maig les associacions, casals i representants de la gent gran de  tots els municipis de la comarca, per tal d’explicar-los conjuntament amb la tècnica del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el 8è Congrés de la Gent Gran de Catalunya que tindrà lloc a l’octubre a Món San Benet  (Sant Fruitós del Bages). 
 
En aquesta reunió es va presentar a les persones assistents el Congrés de la Gent Gran de Catalunya, es va explicar com funciona i què es pretén aconseguir amb la participació de la gent gran de tot Catalunya amb aportacions a les polítiques per a la gent gran. A més,  es van proposar les dos ponències que es treballaran al Consell de Gent Gran, i es va donar pas a elegir més endavant els delegats i delegades de la Noguera al 8è CGGC. 
El dia 27 de juny es tornaran a convocar les associacions, casals i representants de la gent gran de la comarca per tal de nomenar els delegats i delegades, i elegir les ponències que posteriorment es traspassaran a l’organització del Congrés de la Gent Gran de Catalunya.
 

Altres notícies comarcals

»Balaguer tanca la 9a edició de l'Harpia que es consolida en el calendari amb èxit de visitants durant el cap de setmana. Enguany la festa celebrava els 700 anys del naixement del rei Pere III el Cerimoniós al Castell Formós de Balaguer

» Continuen les activitats de l'Harpia i aquest diumenge ha tingut lloc la ballada de la galop de Balaguer al mig del Mercadal just abans de l'inici del vermut dels enamorats a l’espai de les Tavernes.

»VÍDEO > Aquest dissabte ha tingut lloc l'acte oficial de presentació de l'infant Pere III el Cerimoniós i els espectacles de foc i baixada de torxes, en el marc de l'Harpia, Balaguer medieval.

»Una Plaça Mercadal plena de Gom a Gom rep l’infant Pere. La pujada de torxes, el ball de l'Harpia i un gran sopar a l’espai de les Tabernes han completat la jornada encara que la pluja no ha permès fer els concerts de la nit

»La festa de l'Harpia Balaguer ha tornat a comptar novament amb l'espai gastronòmic les Tavernes al bell mig de la Plaça Mercadal. Enguany amb productes amb el distintiu Noguerament Bó

»VÍDEO > L'Associació de Veïns del Centre Històric de Balaguer organitza, un any més, la Mostra d'oficis antics. Es fa aquest dissabte 14 de setembre durant tot el dia al carrer del Pont.

»VÍDEO > Aquest cap de setmana l’Harpia, Balaguer Medieval acull el campament medieval liderat pel grup de recreació Fets Històrics amb recreacionistes vinguts d’arreu del territori.

»SAÜC PRESENTA EL SEU NOU VIDEOCLIP 'HARPIA'

»VÍDEO > Aquest divendres ha tingut lloc a Balaguer la primera jornada d'estudis Rei Pere el Cerimoniós en motiu de la commemoració del naixement del rei Pere III a Balaguer, ara fa 700 anys.

»Una visita guiada al Castell Formós i la lectura teatralitzada d'alguns fragments de la 'Crònica del rei Pere el Cerimoniós' clouen la 1a jornada d'estudis Rei Pere el Cerimoniós celebrada aquest divendres a Balaguer

»Des d'avui divendres i durant tot el cap de setmana Balaguer es convertirà en una població medieval tot celebrant el seu important passat històric amb la 9a edició de la festa de l'Harpia, Balaguer Medieval.

»L'Associació de Veïns del Centre Històric de Balaguer organitza, un any més, la Mostra d'oficis antics. Es farà aquest dissabte 14 d'agost durant tot el dia al carrer del Pont


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt