Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

11-02-2020

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Artesa de Segre demana a la policia que investigui l'augment d'incivisme al municipi, a més de demanar la col·laboració ciutadana per frenar l'onada de vandalisme dels darrers mesos.

L’equip de govern d'Artesa de Segre s'ha mostrat preocupat davant la gran onada d’incivisme que està patint el municipi, especialment, al nucli d’Artesa de Segre. 
 
Des de fa uns mesos s’han produït una sèrie d’actes de caràcter vandàlic que estan causant un greuge econòmic important a les arques municipals, però més que aquest greuge, l'ajuntament es mostra neguitejat pel descontrol i la manca d’ètica i d’educació de les persones que els cometen. 
 
En menys de tres mesos s’han produït: crema de les bústies del Centre d’Entitats, reiterades destrosses a l‘aparcament de caravanes, s’han buidat els extintors de les Escoles Velles i la Llar d’Infants, han arrencat i pelat arbres de la plaça de l’Ajuntament, la Palanca i la zona del Pavelló, han cremat diversos contenidors del poble i s'ha comès un robatori a les piscines municipals d’Artesa de Segre, entre altres. 
 
Des del consistori diuen estar comptabilitzant a quant ascendirà, finalment, la reposició de tot aquest mobiliari públic, tot i que només la crema dels contenidors, ja ascendeix a un total de 10.000€. 
 
A la vista d'aquesta situació, l'ajuntament ha avisat que s'ha vist obligat a instar al cos de mossos d’esquadra, que ja han obert la corresponent investigació policial, per trobar els culpables d’aquests actes.
 
Així mateix, demanen també la màxima col•laboració ciutadana per frenar aquesta onada de vandalisme, recordant l’elevat cost i impacte que està tenint en les arques municipals, ja que són tots els contribuents els qui acaben pagant els desperfectes. 
 

Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt