Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

12-02-2020

Aquesta setmana el Consorci Grup d'Acció Local Noguera Segrià Nord ha convocat els espais de coworking que hi ha a la Noguera i al Segrià nord a una sessió de treball conjunt per delimitar la planificació d'accions per a l'any 2020.

Aquesta setmana el Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord ha convocat els espais de coworking  que hi ha a la Noguera i al Segrià nord a una sessió de treball conjunt per delimitar la planificació d’accions per a l’any 2020. 
 
A la comarca de la Noguera i el Segrià nord hi ha tres espais de coworking: La Nou, un coworking privat a Artesa de Segre; el coworking privat d’Alfarràs i el Centre d’Innovació d’Empreses de la Paeria de Balaguer. 
 
El coworking és una forma de treball que permet a professionals independents, emprenedors i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar projectes professionals de forma independent, alhora que es fomenten projectes conjunts. 
 
Els tres espais de coworking del nostre territori estan adherits al projecte Cowocat Rural, que impulsa la creació i la consolidació d’empreses en el territori promovent l’emprenedoria i facilitant a les persones emprenedores un lloc de treball on desenvolupar la seva tasca de manera conjunta o individual a través d’un espai comú amb altres professionals. 
 
Aquest projecte es desenvolupa en el marc dels ajuts per al desenvolupament de projectes de cooperació dels Grups d’Acció Local de Catalunya, en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020 (operació 19.03.01), i està cofinançat pel Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER). 
 
 

Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt