Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

24-03-2020

Un total de 906 infants de la Noguera rebran la targeta moneder de la Generalitat de Catalunya. Des del Consell Comarcal es telefona a cada família per donar-los dia i hora de recollida de la targeta

Aquest dimarts els Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera han començat a fer el lliurament de les targetes moneder que els departaments d’Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat han habilitat per garantir la correcta alimentació dels infants beneficiaris d’ajuts de menjador escolar mentre duri la situació actual que manté tancades les escoles per prevenir la propagació del COVID-19.

A la Noguera rebran aquesta targeta un total de 906 infants, gairebé 600 dels quals són de Balaguer, i la resta de 26 pobles de la comarca. Així ho ha explicat en un vídeo la vicepresidenta del Consell Comarcal Anna Maria Calvis.

La distribució es fa de forma presencial al Consell Comarcal de la Noguera per a les famílies de Balaguer que prèviament han estat citades per telèfon, donant-los dia i hora de recollida, i a la resta de pobles s’ha contactat amb els ajuntaments per acordar la millor manera de fer-ho, sempre d’acord amb les instruccions de la Generalitat per a la seguretat tant de les persones beneficiàries com del personal que les lliura. En el lliurament de les targetes a Balaguer es compta amb la col·laboració dels voluntaris de Protecció Civil.

Cada targeta moneder té carregat un import de 40 euros, corresponent a l’ajut de menjador escolar per al període del 16 al 27 de març, i s’ha d’utilitzar per pagar exclusivament en establiments d’alimentació que acceptin aquest sistema de pagament. La targeta s’ha de conservar en previsió que el Govern de la Generalitat pugui aprovar recarregar-les de nou.

En cas d'incidència en l'operativa d'aquestes targetes el telèfon d'atenció al client de CaixaBank és: 900 404 090. Per a altres incidències, adreceu-vos al Consell Comarcal de la Noguera (c/e consell@ccnoguera.cat, tel. 973 448 933, Serveis Socials extensió 1).


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt